Miért van az, hogy az informatikában jártas emberek inkább a Total Commandert szeretik használni a Sajátgép helyett? Miért jobb?
Nem tudom kihagyni, hogy nem tegyek egy megjegyzést:
Christian Ghisler fejleszti Delphi nyelven. Aki érti érti.
> SimkoL
A megjegyzés a Delphire vonatkozott? Eljárt felette az idő, vannak jobb fejlesztői környezetek is, de egy ilyen jellegű program elkészítésére mind a mai napig alkalmas eszköz. Akkor meg miért ne?
@SimkoL
Aham! Értem, akkor ez egy pozitív kiszólás akart lenni. :-)
@SimkoL:
Én annó a programozást Pascal-lal kezdtem, és onnan tértünk át Delphire (ugye az az alapja), és nagyon szerettem. Ha jól tudom, az USA-ban mindig is népszerűbb volt mint Európában, sajnos :(
Mi még úgy tanultuk, hogy egy egyszerű sorba rendezést, keresést is le kellett programozni több módon is, nem pedig egy kész függvényt meghívni :)
A szintaxis kb. mindegy, mert a programozás nem nyelvfüggő, hanem az alapokat kell megtanulni és a háttérismereteket. A szintaxis kb. 1 óra. A fejlesztőkörnyezet kiismeréséhez, lehetőségeinek a felméréséhez kell egy kis idő.
Minden gyakorló programozó tudja, milyen hatalmas segítség a tömeges fájl átnevezés és könyvtár szinkronizálás.
Persze sima felhasználónak lehet, jobb a beépített fájlkezelő, mert abban lehet a médiás tartalmakat "előnézni".
Nagy hátránya pl., drága Anyukám másolásnál akár 5 véletlen helyre is eldobja a fájlokat, mert az egérrel csak kínlódni lehet a bal oldali faszerkezeten :D
A TC használata nem sznobság, hanem kényelem és a sok lehetőség kihasználása, és legelsősorban a munka felgyorsítása.
46N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!