Dittelján Mihály kérdése:
Asus M5A78L USB3 alaplapomra hogyan tudok telepíteni?
Figyelt kérdés
Az a legnagyobb problémám ,hogy nem tudok a biosba belépni hogy beállítsam a butolás helyét.egyetlen egy lehetőségre sem reagál.semdel semf12 semmi!olvastam valami jamperről is de nem tudom melyik az meg nem is vagyok szerelő igy nem merek semmi hasonlót csinálni nehogy kárt okozzak.Találkozott-e valaki ilyennel meg van-e rá valami lehetőség?2015. máj. 26. 17:00
11/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat!Végül a alehúzott jamper és a kivett elem segített.Azonban egy pici problémám még van az alaplapi drivert nem találom az az elküld mindenféle oldalakra ,külömböző nem szeretem oldalak amikkel mindenmás is jön.Ha valaki tud egy linket kérem tegye be mert már elment e kedvem a keresgéléstől.
2015. jún. 12. 05:32
12/12 anonim válasza:
ez windows 7 64bit alá van, de mennie kellene a tieddel is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!