Dittelján Mihály kérdése:
Asus M5A78L USB3 alaplapomra hogyan tudok telepíteni?
f1,f2,del,f12
de ki kell írnia amikor bebootol (legalább) egy pillanatra. Vagy szimplán megnézed a kézikönyvét.
2015. máj. 26. 17:06
Azért ez izgalmas, mert régebbi AMD lapoknál ugye van direktbe USB1.1-es csatlakozó, hogy tuti menjen minden régi cuccal, a chipset kezel USB2.0-át, a típusjelzése alapján meg van rajta USB3.0 is. Azaz ha megtalálod a hlyes megoldást, akkor is csak az USB2-t próbáld használni, mert USB 1.1-en ezer év lesz a telepítés, az USB3-on meg tutira nem fog bootolni.
2015. máj. 26. 17:11
2015. máj. 26. 17:33
bios belépés DEL (indításkor folyamatosan nyomkodd ha usb billentyűzeted van)
F8 választható boot menü
2015. máj. 26. 17:53
5/12 A kérdező kommentje:
nem tudtam eddig egyetlen variációval sem belépni egyáltalán nem butol még egy pillanatra sem a progi biztos jók mert másik gépen gond nélkül felment
6/12 A kérdező kommentje:
Valahogy nem értem eddig nem találkoztam ilyen problémával.Lemezről akarok egy w8.1 64-et feltenni mert ugye maga a lap 64 -es nekem meg 32 -es van a vinyón.Hiába van pl 16g giga memoriám ha nem lát csak 4-et. Ezt szeretném orvosolni!
Értesz te ehhez egyáltalán ??? csináltál már ilyet ? csak ezért kérdem??
***nem tudtam eddig egyetlen variációval sem belépni egyáltalán nem butol még egy pillanatra sem a progi biztos jók mert másik gépen gond nélkül felment****
MIRE ÉRTED milyen progi ?? (((másik géppel telepitetted a windows??)))
TEHÁT NEM TUDSZ BIOSBA BELÉPNI ???????
2015. máj. 26. 18:21
8/12 A kérdező kommentje:
Na nem értem miért gondolod hogy ...windowst szeretnék telepíteni mi ezen a nem érthető?Nem tudok a biosba belépni!Ennyi!Ha nem tudok utírányt adni akkor soha nem butol be a lemezről.Ennyit még én is tudok.
9/12 A kérdező kommentje:
Fussunk neki mégegyszer!Vettem egy használt gépet igen jó áron!A lényeg a fent emlitett lap 4magos proci 16giga memó 1gb videó ezek nem rosz paraméterek!Ami a gond nem volt vele vinyó,igy kénytelen kelletlen kivettem a behalt gépemből a vinyót átraktam amivel ugyan müködik de tudjuk ez nem jó megoldás!A megoldás az lenne ha felraknék egy windows 8.1 64-est,de itt a de nem tudok belépni a biosba.Kaptam különféle variációkat igy próbáld meg -úgy próbáld meg de eddig egyel sem sikerült.Röviden ennyi!
USB s billentyűzeted van ? DEL gombal tudsz belépni a bios ba az F8 gombal meg a boot menüt hozod be
Ennél egyszerűen nem tudom elmagyarázni!
*te irtad !olvastam valami jamperről is az a jumper a bios reset
A képen bejelöltem a jumpert rakjad át egyel tehát ha1-2 be volt akkor 2-3 ba kikapcsolt állapotba ,majd kapcsold be NEM FOG BEJÖNNI SEMMI az is lehet hogy felpörögnek a ventik és leáll a gép* ha nem akkor kapcsold ki majd a jumpert rakjad vissza eredeti pozíciójába.
[link]
2015. máj. 26. 20:00
Kapcsolódó kérdések: