Martin66789 kérdése:
Hol tudok venni USB3. 0ás Y kábelt?
Figyelt kérdés
Hol tudok venni USB3.0ás Y kábelt (Salgótarjáni vagyok) ?
Nem biztos hogy y kábel kell, de egy hete vettem egy 1 terrás külső 3.0-ás merevlemezt( ami visszafele is kompatibilis a 2.0-val), számítógépen kifogástalanul működik, de ha monitorra csatlakoztatom egy film alatt vagy 4 szer hirtelen leállást majd újraindulást tapasztalok vele.
Véleményem szerint kevés neki a mA. Egy Adata HV620 1TB-os külső merevlemezem van. Rákukkantottam számítógépen Hard Disk Sentenil-lel ami 940mA ír felpörgési áramfelvételre, a monitorom csak 550mA-t tud.
Hol találhatok ilyen kábelt Salgótarjáni vagyok a webshopokat nem szeretem már párszor átcsaptak.
2014. márc. 25. 17:23
1/1 Zsuzsi840702 válasza:
Szia! Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, viszont lenne egy kérdésem. Nekem is ugyanilyen külső winchesterem van, de nem ismeri fel a laptop. Illesztőprogramot meg nem találok hozzá. Honnan tudnék letölteni illesztőprogramot, vagy mit tudnék csinálni, hogy felismerje a gép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!