Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogyha nem...

Mit csináljak, hogyha nem müködik? (lent több információ! )

Figyelt kérdés

Felül betört a képernyő (laptopon.) Tiszta színes volt és össze-vissza kalibrált. Úgy gondoltam hogy átküldöm monitorra.

TEHÁT:

Elindítottam normál-módba és addig töltött be hogy Várjon! (win7 professionalról) beszélünk. És onnantól nem töltött be.

DE:

Csökentett módba normálisan, úgy, betöltött, ahogyan kell.

AZ LENNE A KÉRDÉSEM:

Hogyan csináljam meg hogy müködjön ez normál-módba? (Rendszer-visszaálításon kivül.)

2015. máj. 10. 14:33
 1/2 Mr. V. ***** válasza:

Töröld ki csökkentett módban a videóvezérlőt. Újraindítás után működnie kell... ha netán normál módú indításnál elsőre megy, telepítés után nem, akkor elképzelhető, hogy csak a winfos beépített drivere van telepítve, ami semmire se alkalmas, csak alapműveletekre. Tedd fel a hozzá valót, állítsd be, hogy mindkét kijelző clone módban működjön és elvileg ennyi.

Viszont az, hogy egy kijelző hibás, még nem állítja meg a win betöltését, tehát az az ütés a HDD-re is lehet hogy hatott. chkdsk futtatása javasolt mindkét kapcsolójával, hogy hibát is javítson és felületet is ellenőrizzen. (Csökkentett módban sokminden nem töltődik be, így lehet egy olyan fájlnál áll meg normál módban, ami sérült.)

2015. máj. 11. 11:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát... Sajnos nem sikerült és úgy döntöttem hogy újratelepítem ami sikerült de már csak annyi a probléma hogyha megnyomom az Fn+F8-at (persze a kivetítő működik) és semmi. Win+P nem reagál. Tehát a gép egynek veszi a monitort és a laptopot. Már csak annyi lenne a kérdésem hogy Csak a kivetítő müködjön?
2015. máj. 11. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!