Nem működik a Google Chrome-om! Mit lehet tenni vele? (Bővebb információ lent! )
Nem működik a Google Chrome-om! A probléma az hogy egyetlen weblapon kívül mást nem képes behozni. Megmutatom képekben.
Vegyük pl. Azt az esetet mikor én a nagyon is népszerű Facebook-ra szeretnék rá keresni/kattintani stb. Íme:
De ugyan ezt csinálja más lapoknál is. Akármilyen link amit én beírok ezt hozza ki. Persze van pár kivétel.
De ez alatt sem azt kell érteni hogy behozza azokat a bizonyos kivételeket. Ha a Google akármelyik lapjára megyek Pl. a minden internetező által ismert GOOGLE böngészőre akkor ezt hozza ki:
Mert szerintük a Google elköltözött egy másik címre...
Már többször újra telepítettem. Mi lehet a baj, illetve mit lehet vele kezdeni ahhoz, hogy újra tudjam használni a böngészőt?
U.I: Persze szükség esetén használhatok más böngészőt Pl. Mozillát, de Internet Explorer-nél is ugyanezt csinálja.
Köszi előre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!