Játékok esetében a hamis rendszerigény megadása nem számít a vásárló megtévesztésének?
Aki játszik, az tudja hogy főképp a mai játékok minimum rendszerigénye hazugság. Most gondolkodtam el ezen, az oké hogy a pórnépet könnyű átvágni (aki ért hozzá, az meg tudja hogy bullshit), de lényegében hazudnak a termék működésével kapcsolatban.
Ez nem számít bele a vásárló megtévesztésébe?
Bocsánat (és ez sem kötekedésképp) de csak tudom hogy milyen processzorral játszottam évekig. Kb egy kezemen megtudom számolni hogy mik voltak azok, amik nem futottak jól vele (és nem is azt írtam, hogy minden futott) Nem 60 FPS-ről beszélek, de az már bőven nem a "minimum" kategóriába tartozik.
Az egy dolog hogy sokat kell számítania a Wolfenstein-nek, de itt sem erről volt szó. Hanem a minimum és az ajánlott közötti különbségről, meg arról, hogy egy ennél gyengébb AMD is viszi mikroszaggatás meg alacsony FPS nélkül. Ezek tények, nem teóriák. Ha egy FX 6100 viszi rendesen, akkor miért nem azt tüntetik fel? Főleg minimumként, ami arra szolgál hogy azon még elindul/azon még mennie kell. Hát azon még bőven megy.
Kicsit elbeszélünk egymás mellett, de nem baj.
A BF-re írtam hogy ahhoz valóban kevés a minimum konfig, ott tényleg az a helyzet hogy minimumon csak eldöcög.
Tudjátok mi még a nagy szopatás? GT 630-ra 2 GB VRAM-ot rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!