Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért áll le a Metro 2033?

Miért áll le a Metro 2033?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy volt már ilyen kérdést, de a leírtakat már rég megcsináltam, tudtam is,hogy fel kell telepíteni értelemszerűen.

Bejön a Metro 2033-as felirat ilyen hegesztős effecttel, aztán kidobja,hogy a " Metro 2033 Executable működése leállt...blablabla"

Futattam már rendszergazdai jogosultsággal is.

Esetleg tegyem még régebbi DirectX-es verzióra ? Most a 11-es van meg, mert ugye a mappájában lévő telepítőben is az van.( 10-es esetleg?)

Már annyira kiszerettem volna próbálni,áh. Egyébként rendszerigényem megvan hozzá.(Ajánlott , maximum is 100% és grafikai beállítás is nagyon magas)

Köszönöm előre is a segítséget !

2014. aug. 12. 16:24
 1/2 A kérdező kommentje:
2014. aug. 12. 16:27
 2/2 A kérdező kommentje:

Mot már ezt is kiírja,hogy mégegyszer feltelepítettem : previous launch was unsuccessful .

Would you like to start in safe mode ?

2014. aug. 12. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!