Az én gépemen nem tud működni a Linux ezek szerint?
Se Linux Mint,se Ubuntun 64bitesen nincs net rajta,nem tud csatlakozni.
Ha számít GA-970A-DS3P az alaplap.
Valami jó ötlet vagy felejtős?
Live módba próbáltam ki.Telepíteni még nem mivel a net elérhetőségét is kéri olyankor ugye...
Ha nekem ehhez driver kellene,akkor sem tudnám honnét szedjem le ,mert ahonnét a Windowshoz szoktam le szedni a hang és egyéb drivereket ott nincs Linuxhoz való...
Sejtettem,hogy valami olyasmi,mert én is láttam hasonlókat most,csak nem magyarul így nem igen értettem semmit.
Most,hogy leírtad mit kellene engedélyezni elvileg,háááát :))) Ahhoz létezik valami leírás hogy hogyan? Illetve nem rontom el a gépet vele,hogy aztán Windows se működjék rajta? :))
'Illetve nem rontom el a gépet vele,hogy aztán Windows se működjék rajta? :))' Az elképzelhető, hogy egy rosszul sikerült telepítés után a Windowst is javítani kell, esetleg újra kell húzni. A legegyszerűbb ha fogsz egy kis vinyót és azon próbálkozol.
Fizikailag nem tudsz tönkretenni semmit - hacsak fel nem rúgod mérgedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!