Win 7 van a gépemen a C meghajtón, viszont mellette van még D, E meghajató is. Ha a D-re külön felrakok egy xp-t akkor működni fog a gép?
Figyelt kérdés
Úgy értem h a C-n win7 lenne a d-n xp és akkor 2 felhasználó lenne v. mi. Arra gondoltam h mikor bekapcsolom a gépet akkor lehet majd választani h melyiket használom.. De nem tudom h. ezt meg e lehet csinálni így. Működne?2011. dec. 30. 09:56
2/5 anonim válasza:
Meg, persze. Semmiben sem más mint egy másik vinyóra tlepített linux és egy alap vinyón hagyott win7 az a felállás pedig műköik rendesen.
3/5 anonim válasza:
Előbb az xp-t kell felrakni aztán a win7-et.
4/5 A kérdező kommentje:
Miért kell előbb az xp-t?
2011. dec. 30. 14:46
5/5 anonim válasza:
Mert az xp régebbi, nem fogja felismerni a win7-et.(bootoláskor csak az xp fog látszani)
Egy kis trükkel úgy néz ki megoldható az xp, win7 telepítési sorrend
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!