Mi lehet az oka, hogy csak lassan tudok filmet letölteni?
Sziasztok!
Nem tudom, hogy törölni fogják-e a kérdésemet, vagy sem, de azért felteszem. Jelzem laikus vagyok!
10 megás netem van, fel pedig 4 mega. Ncore oldalról töltök le és nézem, hogy mennyien seedelik a filmeket, mindig megörülök, hogy egy negyed óra, húsz perc és lejönnek a filmek, de mint most is, csalódok. Max 300 bit/sec a letöltési sebességem, minél több filmet töltök le annál jobban osztódik a letöltési sebesség vagy várakoznak a többi filmek. Mit csinálok rosszul? Mindig magas seed számot nézek, ha filmet letöltök.
Valakinek ötlet? Nem igazán megoldást keresek, mert lehet ez ellen nem tudok mit tenni, csak nagyon érdekel, hogy mi miatt lehet ilyen lassú a letöltésem. Pedig, amikor mérem a sebességet akkor meg nagyon jó sebességet mutat a netes mérőke.
Köszönöm szépen a segítséget!
"Mindig magas seed számot nézek"
Azt véletlenül se nézd meg, mennyien töltik lefelé, minek az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!