Hogyan lehet filmet letölteni laptopról tabletre?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 13:13
1/2 anonim válasza:
A tabletokhoz adnak usb kábelt. Egyszerűen felcsatlakoztatod a gépre és rámásolod. Ha esetleg nem játsza le át kell konvertálni. A használati utasításba vagy a dobozon, valamelyik a kettő közül de általában mind a kettőn rajta van, hogy milyen, kép, videó, és hang formátumokat támogat. Amelyiket támogatja abba konvertáld át. Ha esetleg felcsatlakoztatod de a géped nem ismeri fel olyankor felül megjelenik egy olyan, hogy usb csatlakoztatása. Azt lehúzod rányomsz és megjelenik egy ilyen nem is tudom minek nevezzem talán a legjobb ha ablaknak hívom.Szóval megjelenik egy ilyen ablak azon belül pedig arra nyomsz, hogy tárhely csatlakoztatása.Akkor már tényleg egy ablak jön be ott rányomsz, hogy oké vársz pár másodpercet esetlegesen eltarthat 1 percig is ha a tabletod éppen lassú kedvében van. És már csatlakozhatsz is gépen keresztül a tabletodra.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, próbálom értelmezni. Az a baj, hogy nem vagyok fiatal és kevés ismeretem van.
2014. aug. 9. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!