NCoreról elkezdtem letölteni egy filmet, de leállítottam. Vissza kell töltenem, vagy törölhetem?
Figyelt kérdés
Elkezdtem letölteni egy filmet, de leállítottam,(véletlenül egy keveset seedelt fájlt sikerült töltenem) amikor 37%-nál volt.
Most azt a torrentet törölhetem, vagy ezt vissza kell töltenem?
Köszi előre is :D
2015. jan. 14. 20:05
1/4 sorompó válasza:
Azt hiszem bizonyos letöltött mennyiség (talán 30%) után kell visszaseedelni. De nézd meg az Aktivitás oldalon, ha Seed-kötelezettek között van, akkor vissza kell.
2/4 anonim válasza:
24 óráig seedben kell hagyni, teljesen mindegy mennyit töltöttél le belőle.
3/4 anonim válasza:
48 óráig... és attól függ, mekkora részt töltöttél le eddig. Nem szükséges folytában, ha kell. Vagy letöltik tőled 1 arányban. De van lehetőség rangtól függően kiszállni. Gondolom nálad ez 5.
4/4 anonim válasza:
37%-nál tuti seedben kell legyél. Aktivitás, WIKI, ezeket olvad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!