Tervezek venni egy FullHD monitort. Ha ezen filmet akarok nézni ilyen minőségben akkor ilyen minőségben kell pl. letölteni is?
Figyelt kérdés
Egyáltalán hol lehet ilyen brutál minőségben letölteni filmeket?2014. aug. 27. 09:53
2/7 A kérdező kommentje:
Ha pl. enkóron megnézem 1080p-s filmekhez BluRay is van írva. Ez jelent nekem valamit? BluRay-hez kell venni lejátszót is nem?
2014. aug. 27. 10:01
3/7 anonim válasza:
BluRay -> kell hozzá lejátszó (program)
BluRayRIP vagy BDRip -> BluRay-ből rippelték, azaz már "sima" videó, de nem kamerával felvett sz@r
Szerintem 1080p-s BDRip változatokat keress.
De próbáld ki, és kész.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 27. 10:34
5/7 Koplárovics Béci válasza:
1-1.5GB méretű (~90 perc), BDRIP, x264 filmeket szoktam nézni fHD monitoron, teljesen jó a minőségük. Sorozatokat is a kb 350MB/40 perc méretben (szintén X264) szoktam nézni. Teljesen élvezhető a minősége. Természetesen van látható különbség az 1GB és a 3-4-6GB változatok között, de szerintem nem éri meg ennyit letölteni.
6/7 A kérdező kommentje:
Béci, én is így látom, meg nagyon nehezen találok 1080p filmeket amik nem Blu-Ray-ben vannak.
2014. aug. 27. 14:09
7/7 Koplárovics Béci válasza:
Mégcsak nem is 1080p felbontású, amit letöltök, hanem pl 720x300, vagy valahol ekörül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!