Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Help! Eltűnt az összes képem...

Help! Eltűnt az összes képem az iPhone-omról! Mit csinaljak? Többi lent!

Figyelt kérdés
Ma vagy 5x biztos újraindult magától és minden lefagyott és minden baja volt ma... Egyszer csak észre vettem, hogy eltűnt az összes fotóm. Az összes... 11ezer képem volt es mind nagyon fontos emlékek szamomra... mar probaltam őket gépre tenni, de sosem sikerült, USB, gép stb miatt... Most elkezdett csinalni valamit... Amikor rámegyek a Fotók-ra azt látom, hogy ezt írja: Visszaállítás és mellette van egy töltő jel... mar megtalált 500képet, de mar egy negyed órája nem töltött be újakat. Folyamatosan gépre vaan kötve es amit tudok le is másoltam egy másik mappába... De most a gépen nem mutatja azokat amik egy mnegyed órája töltöttek be (kb +50kép)... Mit csináljak? Nem akarom elveszteni a képeimet!! segítség :(

2015. márc. 1. 13:53
 1/2 anonim ***** válasza:

... Miért telefonnal kell fényképezkedni? Az ilyen dologra van a normális fényképező gép. Ráadást nem függ az Apple hülyeségeitől se.

Csak bevágod az SD kártyát a gépbe és copy.

Az ember tapasztalatból tanul. :) Szerintem lassan te is rájösz, hogy a telefon nem fényképező gép helyettesítő, csak alternatíva.

2015. márc. 1. 14:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Azért telefonnal, mert nem tudok mindig magammal cipelni egy fenykepezőgépet:DDD es az iPhonok nem bővíthetőek, tehát abba nincs SD kártya ;) van rá 64gigám, hogy fotózgassak amit akarok, és úgy tűnik kezd megoldódni a problemam...
2015. márc. 1. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!