Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi van a telefonommal? Mit...

Mi van a telefonommal? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Iphone 4-em van, IOS 6.1.3.-mas a szofrvere, pár napja utanztam le nagyimhoz, vonattal, hosszú volt az út /6és fél óra/ a telóm nem volt fullra töltve, szóval lemerült, nagyinál fel is raktam tölteni, de előszőr nem érzékelte, után többszőr próbálkoztam és végre felismerte, feltöltődött, de kérte, h csatlakoztassam az iTuneshoz, a laptopomat, amin rajta van, nem vittem, nem tudtam csatlakoztatni, majd mikor kivettem a töltőből azt jelezte, h lemerült (?) mondtam magamban, oké, akkor majd otthon megpróbálom, ma értem haza, megpróbáltam, töltöttem. a laptopot készenlétben hagytam iTunessal bekapcsolva... megint kérte, h csatlakztassam, és mire bedugtam lemerült (o.O) megpróbáltam úgy, h laptopon töltöm, ki is jelezte h tölti, de nem ért kb semmit, nem tudom mi van vele... ötletek? garancia nincs rá, legutolsó esetben vinném csak szervízbe (pénz hiány... ) válaszokat előre köszönöm, remélem nincs nagy baj

2013. aug. 28. 12:23
 1/2 A kérdező kommentje:
+ be se tudom töltés közben kapcsolni :// ég nem volt ilyen
2013. aug. 28. 12:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Próbáltál restore-t ?

Home + kikapcs gomb kb 10-13 mp-is nyomást?

2013. aug. 28. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!