Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » IPhone 4-et csatlakoztattam a...

IPhone 4-et csatlakoztattam a PC-hez és szoftverfrissítési lehetőséget ír az iTunes, mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tehát ezt a képet kaptam: [link]

És nem tudom, hogy ha ezt letöltöm és frissítem is, akkor a telóról minden elvész? Pl. az alkalmazásokat újra le kell töltenem, meg a beállításokat újra megcsináljam? És tudja valaki, hogy miben jobb ez a 6.1-es szoftver? Nem csináltam még soha ilyesmit, kérem aki tud, segítsen. Köszönöm :)

2013. febr. 2. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:

hát itunesről ne frissítsd, mert az el szokott szállni, de ha bemész a telefonon a beállításokba ott tudod az infó --) Szoftverfrissítés menüpontban frissíteni, és akkor minden megmarad ( legalábbis az én ötösömön)

ja és mindig frissítsd a szoftvert ( ha csak nem várod a törést ) mert általában hibajavítások vannak benne

remélem segítettem

2013. febr. 3. 08:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudtál segíteni :) mert nem gondoltam volna, h különbség van az iTunes meg a telós Infó szerinti frissítés között. Most néztem utána, hogy mi az a törés (jailbrake, ha minden igaz) és nem tervezem, hogy megcsináltatnám, de ha frissítem most az Infóból a szoftvert, akkor később ezt a lehetőségem teljesen el is veszítem?
2013. febr. 3. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem, amikor kijön egy új szoftver, akkor általában a hackerek megkezdik a feltörést.

ez kb. fél éven belül ki szokott jönni.

jelenleg IOS6- hoz még nincs JailBreak, igy frissitheted nyugodtan

2013. febr. 3. 17:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Szuper, megcsináltam a telóról az Infóból és egyelőre nincsen vele semmi baj. Köszönöm a segítséget. :)
2013. febr. 3. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!