IPhone 4-et csatlakoztattam a PC-hez és szoftverfrissítési lehetőséget ír az iTunes, mit csináljak? (többi lent)
Tehát ezt a képet kaptam: [link]
És nem tudom, hogy ha ezt letöltöm és frissítem is, akkor a telóról minden elvész? Pl. az alkalmazásokat újra le kell töltenem, meg a beállításokat újra megcsináljam? És tudja valaki, hogy miben jobb ez a 6.1-es szoftver? Nem csináltam még soha ilyesmit, kérem aki tud, segítsen. Köszönöm :)
hát itunesről ne frissítsd, mert az el szokott szállni, de ha bemész a telefonon a beállításokba ott tudod az infó --) Szoftverfrissítés menüpontban frissíteni, és akkor minden megmarad ( legalábbis az én ötösömön)
ja és mindig frissítsd a szoftvert ( ha csak nem várod a törést ) mert általában hibajavítások vannak benne
remélem segítettem
Nem, amikor kijön egy új szoftver, akkor általában a hackerek megkezdik a feltörést.
ez kb. fél éven belül ki szokott jönni.
jelenleg IOS6- hoz még nincs JailBreak, igy frissitheted nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!