Ennyit tud a laptopom?
Figyelt kérdés
Sziasztok, vettem egy HP Pavilion G6 2260sh laptopot, teljesítményében elméletileg jobb mint az asztali gépemé, és mégis olyan mint ha valami nem lenne oké... Pl youtube-on szinte mindig mikor 720p-be rakom a videót, akkor is olyan a minősége, mint egy 480p-snek.A dedikált kártyáról láttam videót, miszerint egy BF3-at elvisz maxon... Én meg néha játszok a League of Legends-sel és azon is csak az egyszerűbb magas beállításokat bírja, 30-40 fps-sel... Az asztali gépem maxon viszi ugyanezt stabil 60fps-sel. Nem értem! Nem vagyok sajnos egy gép zseni, és sokszor csak valamilyen beállításon csúszik el a boldogságom :( Aki tud segíteni az mindenképp írjon! Köszönöm!2015. jan. 5. 19:06
21/23 anonim válasza:
Ezt a boltban erdeklodd meg, ott tudnak a legjobban ebben segíteni.Mondjuk kb. 600 az atlag de attol is fugg hany ventillatoros mert a hutok többsége 2-3-4 ventillatorbol áll.
De ok tudjak a legjobban mi eri meg milyen célra de lehet h a 600 keves tulhuzasra.
Amugy ne ilyen tul olcso boltban vegyél ami kevesbe ismert mert nem olyan megbízható. De pl Extreme Digital, Media Markt, BestByte ilyen helyek.Tehat az ismertek :)
22/23 A kérdező kommentje:
Megvan a hűtőm Notepal E1. Egyelőre tökéletes, halk és stabilan 34-35 fokon tartja a gépet :D 23cm-es ventilátor, 800-as fordulatot ír stb.
2015. jan. 11. 17:25
23/23 anonim válasza:
Az jo :)
Ha valamiben meg kell segitseg szólj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!