Miért nem bootol a laptopom?
Figyelt kérdés
Szerintem a bootolásban lesz a hba de nem tudom. Amikor bekapcsolom bejön az induló képernyő, és jönne a bootolás.
de csak elkezd az a vonal villogini és ennyi. Nem megy tovább, semmit sem csinál.Ilyenkor mit lehet csinálni?
2015. jan. 3. 18:45
1/20 El_ristas válasza:
Alaplapi elem nincs lemerulve?
Boot sorrend stimmel?
Ha ezek rendben vannak kene valamilyen hibauzenetnek lennei.
HDD smartja rendben van? vinyo nem halott feleg? esetleg mbr sectorjai nem serulhettek meg?
2/20 A kérdező kommentje:
ahogy írtam nem érték hozzá sajnos, nekem nem mond sokat amit írtál. Örülnék ha bővebben kifejtenéd
2015. jan. 3. 19:03
3/20 El_ristas válasza:
"Orulnek ha kifejtened"
Igen en is.
Laptop tipusa:
Rajra levo Oprendszer:
4/20 A kérdező kommentje:
ASUS X5DAD sx074d
Windows 7
2015. jan. 3. 19:09
5/20 El_ristas válasza:
Jo. Lepj be a bootmenube: Inditaskor kezd el nyomkodni a(z) f1, vagy f12 billentyuket. Nem tudom pontosan melyikkel lep be de probalgasd. Amikor megvan valaszd ki a hdd-t. Hatha csak a dvd meghajtobal probal bootolni. Apropo dvd meghajto...van benne lemez?
6/20 A kérdező kommentje:
lemez nincs benne, hangosan ment a hűtő ezért gondoltam hogy pihentetem de mikor visszakapcsoltam volna semmi. csinálom
2015. jan. 3. 19:15
7/20 A kérdező kommentje:
amikor megnyomom az f1 etvagy az f12 őt vmi erdeket kattano hangot ad ki
2015. jan. 3. 19:16
8/20 A kérdező kommentje:
javítom magam, az összes billentyűnél kattog
2015. jan. 3. 19:18
9/20 El_ristas válasza:
Ha a vinyo kattog eleg valoszinu hogy meghalt, vagy probal pozicionalni sikertelenul, ezesetben is felhalott. Valahogy kerisd elo a biost. Inditoskor altalaban a : DEL F1, F2, F12 szokott lenni. megnezzuk hogy egyaltalan bios latja-e.
10/20 A kérdező kommentje:
elkezdtem szetszedni de pont jött az uzenet, annyit csinaltam hogy setcsavaroztam, meg az aksit kiszedtem de mivel irtal visszaraktam. most bejott a bios. most?
2015. jan. 3. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!