Ennyit tud a laptopom?
Figyelt kérdés
Sziasztok, vettem egy HP Pavilion G6 2260sh laptopot, teljesítményében elméletileg jobb mint az asztali gépemé, és mégis olyan mint ha valami nem lenne oké... Pl youtube-on szinte mindig mikor 720p-be rakom a videót, akkor is olyan a minősége, mint egy 480p-snek.A dedikált kártyáról láttam videót, miszerint egy BF3-at elvisz maxon... Én meg néha játszok a League of Legends-sel és azon is csak az egyszerűbb magas beállításokat bírja, 30-40 fps-sel... Az asztali gépem maxon viszi ugyanezt stabil 60fps-sel. Nem értem! Nem vagyok sajnos egy gép zseni, és sokszor csak valamilyen beállításon csúszik el a boldogságom :( Aki tud segíteni az mindenképp írjon! Köszönöm!2015. jan. 5. 19:06
11/23 anonim válasza:
1-2 vagyok, nekem is volt ilyen konfigom (kicsit jobb procival) sokat kell szorakozni vele pl. nem mindegy hogy eggyut hasznalod a ket kartyat (azt hiszem a masik 6520g) mert pl ac3 nal ket kartyaval ment jatszhatoan witcher 2 nel pedig eggyel. Szar a szoftverezettsege. Es meg egy tanacs, tuning+laptophuto ;)
12/23 A kérdező kommentje:
Manuális elintézve,leszedtem egy frissebb szoftvert, szerintem javult is a helyzet. Bár még nem tökéletes. Hűtő tervben van (van egy bevált típus esetleg?), és mire gondolsz tuning alatt? :)
2015. jan. 6. 23:19
13/23 anonim válasza:
En mef nem hasznaltam hűtőt de én is szeretnek :)
Amugy szerintem tuningolas alatt most azt értette h a videokartya teljesítményét huzdd fel.de am ezzel vigyázz h ne túlságosan es ne egybol a legnagyobbra mert baj lesz
15/23 A kérdező kommentje:
Videókártya teljesítményét tudom külön befolyásolni? Már mint pl ezen a Catalyst programon kívül. Ezt hol állíthatom be?
2015. jan. 7. 13:06
16/23 anonim válasza:
Igen lehet a videokartya orajelet is huzni bar nem annyira mint a processzoroknak.vannak erre programok de sokszor laptopba nem engedi huzni.marmint az integraltat tuti nem a másikat lehet
17/23 A kérdező kommentje:
Értem és ennek nem tudod a folyamatát? Meg hogy melyik programmal? És a porciról jut eszembe, ebben AMD A4-4300M van. Erről tudtok valamit?
2015. jan. 7. 14:56
18/23 anonim válasza:
Egesz jo a proci bar Intelrol toobet tudok mint az AMD-rol.amugy 2,5 Ghz az nem Mindenre jo hacsak nem magat tulporgetos mint pl a Core i7 laptopban
A folyamatathoz vidi kartya huzasanak egyszeru a programokban be lehet állítani hany Mhz legyen a sebbessege de csak lassan huzdd fel mert kieghet a nagy hotol.utol kell érnie a ventillatornak de az a legjobb ha szerzel egy hűtőt a laptophoz.
Programot egyet ismerek az az MSI afterburner de nem tudom h AMD chipsettel mukodik e.Egy próbát megér de remelem segitettem :)
19/23 anonim válasza:
Ja es bocs a megfogalmazasi hibákért :D
20/23 A kérdező kommentje:
Segítettél, a hűtő project már folyamatban van, csak... Vettem már egyet, de átkúrtak a boltban, és mikor hazahoztam kiderült, hogy nem original és mikor beüzemeltem, még kerregett is a ventilátora... Szóval nem tudom milyet kellene vennem és honnan. Meg mit kell nézni rajta, mert a legtöbbnek olyan 600-as a fordulatszáma és nem tudom ez elég-e. Csak mert vannak 1500-asok is.
2015. jan. 8. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!