Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Akik értenek torrenthez kérem...

Akik értenek torrenthez kérem segítsenek, ha másik gépről töltöm le mi van? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Adott egy torrent megosztó oldal, letöltök egy torrentet amit még nem indítok el, tudjátok amire ha rákattintok akkor megnyitja a torrent klienst. Na most ha van egy oldal ahol regisztrálva vagyok, és letöltök egy ilyent, elküldöm ezt valakinek, aki letölti. Akkor mi van? Az oldal érzékeli hogy én elküldtem azt valakinek? vagy hogy érzékeli azt a személyt?

2014. dec. 27. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nyílt az oldal, akkor oda küldöd, ahová akarod. Ugyanúgy le tudja tölteni, mintha ő maga töltötte volna az oldalról közvetlenül.

Ha zárt az oldal, akkor a webes bejelentkezéseid alapján nyilvántartja az IP címedet, és a privát tracker csak ennek az IP címnek fogja a infókat átadni. Ergo elküldöd a havernak a torrentet, ő meg tracker hibát fog érzékelni, nem fogja tudni letölteni a cuccot.

2014. dec. 27. 21:23
 2/4 csacsi2 ***** válasza:

semmi nincs akkor 2-en töltitek le.

*.torrent az alábbi adatokból áll:

- a letöltendő fájl(ok) neve, mérete, és minden egyes fájldarabka ellenörzőösszege (ezzel lehet ellenőrizni, hogy pl. nem sérült-e a fájldarab) - a tracker-szerver címe.

Azaz belőle is letöltő válik mint azokból akik ráklikkelnek a torrentre.Lényegtelen hogy nem töltöd le vagy te is letöltöd.

2014. dec. 27. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor letöltöd a torrent fájlt, a tracker hozzáadja a fiókod azonosítóját is (passkey), tehát az oldal azt érzékeli, hogy két gépről töltöd le ugyanazt a filmet, mivel a torrent klienseknek is van egyedi azonosítójuk, amit elküldenek a trackernek. Ez önmagában nem szabálytalan, és a torrent fájlok megosztása is csak nyilvános fórumokon tilos, legalábbis az ncore szabályzata szerint. Az általános szabályzat egy sablonszöveg, szerintem minden oldalon így van. Én azért a helyedben nem osztogatnék torrent fájlokat, ha kell valami ismerősöknek, én letöltöm, és odaadom nekik USB-n. Maximálva van, hogy egy fiókkal hány helyről lehet belépni, vagy letölteni, nem tanácsos feszegetni a határokat.
2014. dec. 27. 22:07
 4/4 csacsi2 ***** válasza:

Először is tisztázni kellene a kérdést, hogy mi a probléma?!

Nem mindegy hogy nyilvános -e vagy sem, vagy hogy melyik oldalnak mi a szabályzata , vagy éppen mi a célod.

"Akkor mi van?

Az oldal érzékeli hogy én elküldtem azt valakinek?

vagy hogy érzékeli azt a személyt?"

- semmi sincs mi lenne.

- Nem azt nem érzékeli hogy te elküldted

- szamélyt végképp nem érzékel ip-t igen 2 külön ip 2 külön letöltés (nek érzékeli)

2014. dec. 28. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!