Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Meg lehet javítani még a...

Meg lehet javítani még a fülhallgatómat vagy vegyek másikat?

Figyelt kérdés
Ma este hallgattam a zenét és egyszer csak elment a bal fülemben aztán rá 2percre a másikban is..Ahogy mozgattam visszajött ugyan de recsegett de már egyátalán nem szól.Huawei telefonhoz kaptam még nyáron szóval fél évet sem bírt.Valószínűleg megtör ott ahol be kell dugni..Ha veszek másikat mit csináljak hogy ne törjön meg?? vagy milyet vegyek egyátalán?

2014. dec. 20. 17:29
 1/3 anonim válasza:
nem lehet..vegyél újat
2014. dec. 20. 22:34
 2/3 anonim válasza:
Szerintem viszont megpróbálhatod megblankolni (levágni) a dugót, és kivágni a tövénél egy kis részt ahol megtört majd az azonos színű 4 kábelt összekötni, és szigetelőszalaggal megragasztani. Ha Pro módon akarod akkor vehetsz külön kis jack dugót hozzá, és ráforraszthatod. Amúgy ha van másik hasonló jack dugód azt is nyugodtan rákötheted.
2014. dec. 22. 18:09
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ.:) na akkor hogy is kell?? le kell vágni ott a dugó elött és utána?? légyszi válaszolj.:)
2014. dec. 27. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!