Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Létezik olyan kábel amelyiknek...

Létezik olyan kábel amelyiknek egyik vége S-Video a másik meg jack?

Figyelt kérdés
Sziasztok az erősítőmet szeretném rákötni a gépre de az erősítőn az 5.1-es kimenet az S-Videos és így csak stereoban tudom rákötni de 5.1be szeretném. tudtok erre valami megoldást? neten nemnagyon találtam ilyen kábelt..

2014. dec. 23. 15:48
 1/4 A kérdező kommentje:
vagy ugy működne hogy egy s-video to rca kábelt meg egy rca to jacket összekötnék?
2014. dec. 23. 15:53
 2/4 Gábor_79 ***** válasza:
Nem tudom, nézd meg itt. [link] Most szűkítettem a kategóriát, de van sokféle. Lehet kombinálni.
2014. dec. 23. 16:14
 3/4 Gábor_79 ***** válasza:
Amúgy az RCA to Jack az működik, nekem is úgy van csak még nem izzítottam be véglegesre.
2014. dec. 23. 16:15
 4/4 A kérdező kommentje:

igen az rca jacket külön már énis használtam ugy működött csak igy a kettő összekötve nemtudom működne-e, most kötözgettem itt kábeleket de ugyanugy csak stereo hangot tudok kihozni belőle

egyébként köszi nektek

2014. dec. 23. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!