Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezt a laptopsérülést meg...

Ezt a laptopsérülést meg tudják csinálni a szervizben? (képek lent)

Figyelt kérdés

[link]

Itt van róla pár kép, a képernyőnél a csapágyak, meg úgy az egész burkolat eltört. Emiatt a képernyőt nem is lehet fel/le hajtani. Ezt a szervizben vajon meg tudják csinálni?

(azért itt kérdezem előbb, hátha vki ilyen helyen dolgozik, vagy csak simán tudja, mert mint mondtam a képernyőt nem nagyon lehet mozdítani, mert akkor valszeg az egész burkolat darabokra törne... és így meg a szállítás nehézkes, ezért nem akarom feleslegesen.)

Köszi!:D

2014. dec. 27. 13:23
1 2
 1/12 Szirty ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy meg lehet javítani.

Itt inkább az a kérdés, hogy érdemes-e. Ez viszont attól függ mibe kerül a javítás (kerülhet többe mint amennyiért veszel egy másik gépet). És attól is függ milyen régi a készülék, illetve van-e hozzá alkatrész.

Elég csúnya. Nem úgy néz ki, mint ha az első gyanús jel észlelésekor kezdenéd keresni a megoldást...

2014. dec. 27. 13:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Meg tudják csinálni, kicserélik a burkolatot.
2014. dec. 27. 13:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Egy új laptop áráért minden bizonnyal.
2014. dec. 27. 14:04
 4/12 T/Z ***** válasza:

Burkolatcsere.

Keresd meg a noti pontos típusa alapján, h mennyibe kerül egy komplett burkolat.

De ezt amúgy hogy sikerült?

Merevlemez, vagy a többi dolog nem sérült meg?

2014. dec. 27. 14:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Ki kell benne cserélni a zsanérokat és a burkolat egy részét is, meg lehet csinálni, már csak az a kérdés, hogy gazdaságos-e a javítás, mert nem biztos hogy az.

Milyen gépről van amúgy szó?

2014. dec. 27. 14:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Egy ASUS K53TA SX-051D. Hogy hogyan sikerült ez, nem tudom:S már elég régóta ilyen sajnos. És tényleg egy burkolat csere sok tízezer forint?
2014. dec. 27. 15:41
 7/12 A kérdező kommentje:
és egyébként semmi más nem sérült meg
2014. dec. 27. 15:42
 8/12 T/Z ***** válasza:

Írd be a Googleba, biztos találsz hozzá burkolatot.

[link]

[link]

2014. dec. 27. 21:33
 9/12 A kérdező kommentje:
azt találtam persze. de a zsanérokat is kicserélném meg a burkolatot, aztán nem szeretném magam szétkapni az egészet. mert utána össze is kell rakni:D
2014. dec. 27. 23:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy kell összerakni, mint szétszedni, csak fordított sorrendben :)
2014. dec. 27. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!