Valamit elrontottak a szervízben?
Figyelt kérdés
Szervízben volt a laptopom mivel kifújattam, meg kotyogott a ventillátorom. Ma mikor bekapcsoltam minden jónak tűnt, de ha megnyitok valamit, nagyon lassan teszi, vagy ha lerakom az asztalra ilyen lassított felvételben csinálja. Mi történt? Játszani sem tudok, mivel minden lassított felvételben történik. Folyamatoknál minden rendben, szóval nem értem. Tipp?2014. júl. 18. 20:45
1/3 anonim válasza:
Nézd meg a processzor hőfokát, hátha elszúrtak valamit a szervizben. A Thermal throttling okozhat ilyet (ez a szolgáltatás a túlmelegedés megakadályozása érdekében jelentősen visszaveszi a processzor órajelét), bár utoljára Pentium D-ben láttam működni a gyakorlatban.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt hol tudom megnézni?
Először fordult elő velem ilyen egyébként.
2014. júl. 18. 21:00
3/3 anonim válasza:
Vissza kell vinni, nem kérdés...szívjanak ők vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!