A sony szervízben debilek dolgoznak? Mit lehet tenni, ha nincs igazuk?
Figyelt kérdés
Van egy garanciális laptopom. A töltő és a gép bemenetelén észrevettem ilyen kékes folyadékot. Letöröltem többször, de nem szűnt meg. Elég zavaró, mert amikor kihúztam, néha elfelejtettem a problémát és az ágyra dobtam a zsinórt az meg ugye összefogta a lepedőt is. Gondoltam szólok a sonynak, akik el is vitték a laptopot. Most hívtak, hogy le lett öntve folyadékkal azért ilyen, de ez nem így van. Ezután lehet tenni valamit, ha nincs igazuk? Próbáltak rámtukmálni egy új töltőt 60.000ért2014. nov. 28. 13:50
1/2 anonim válasza:
Fura, nem tudom miben lehet folyadék egy laptopon belül.
Szerintem semmiben.
Jó lenne kideríteni, mi az...
Az a töltő még tényleg elég undorító, ha annyit akartak elkérni érte...
2/2 A kérdező kommentje:
ha le lett volna öntve, nem küldöm szervízbe egy hétig, mert ott úgyis kiderül, így eléggé meglepett a dolog, de azt megemlítették, hogy lazák voltak a panelek és meghúzták... ennyit tudtak tenni
2014. nov. 28. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!