Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A sony szervízben debilek...

A sony szervízben debilek dolgoznak? Mit lehet tenni, ha nincs igazuk?

Figyelt kérdés
Van egy garanciális laptopom. A töltő és a gép bemenetelén észrevettem ilyen kékes folyadékot. Letöröltem többször, de nem szűnt meg. Elég zavaró, mert amikor kihúztam, néha elfelejtettem a problémát és az ágyra dobtam a zsinórt az meg ugye összefogta a lepedőt is. Gondoltam szólok a sonynak, akik el is vitték a laptopot. Most hívtak, hogy le lett öntve folyadékkal azért ilyen, de ez nem így van. Ezután lehet tenni valamit, ha nincs igazuk? Próbáltak rámtukmálni egy új töltőt 60.000ért
2014. nov. 28. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Fura, nem tudom miben lehet folyadék egy laptopon belül.

Szerintem semmiben.

Jó lenne kideríteni, mi az...

Az a töltő még tényleg elég undorító, ha annyit akartak elkérni érte...

2014. nov. 28. 14:15
 2/2 A kérdező kommentje:
ha le lett volna öntve, nem küldöm szervízbe egy hétig, mert ott úgyis kiderül, így eléggé meglepett a dolog, de azt megemlítették, hogy lazák voltak a panelek és meghúzták... ennyit tudtak tenni
2014. nov. 28. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!