Szerteintetek jó tablet az Open Dott 3 amit a Tescoban lehet kapi?
Figyelt kérdés
#tabletta #Opendott3
2014. dec. 26. 10:16
31/33 anonim válasza:
Nekem op3n dott tabletem van és szuper
32/33 Sztrapacs válasza:
Lehet, hogy az idők folyamán romlott a minőség vagy csak én fogtam ki de az enyém egy nagy szr. Op3n dott telóm van amivel meg voltam elégedve, ezért mertem megvenni a tabit is. Óriási csalódás. Állandó jelleggel lefagy , belassul, némely program elnézést kér és leáll,.. Pedig már csak könyvolvasásra ill. netezésre használom, de így produkálja magát. Sokszor legszívesebben a sarokba vágnám... Senkinek nem ajánlom!
33/33 anonim válasza:
1,5 éve használom , néha kidob egy alkalmazásból , párszor csinált olyat, hogy elkezdte újraindítani magát és nem tudtam semmit sem csinálni , ekkor megvártam , hogy lemerüljön . Feltöltöttem és utánna jó volt . A battey doctor alkalmazás nekem teljesen megőrjítette . A videók nem indultak el rajta , de miután töröltem a battery doctort jó volt . Ami nem tetszik , hogy kevés a memória . 32GB-os kártya van benne ami ha odafigyelek akkor elég . Gyárilag amikor vettük hibás volt . Lehet , hogy emiatt csinálja az ilyeneket amiket fent leírtam . Fehér színű és nem volt akkor sehol sem készleten felénk ezért nem cserélték ki, így maradt a szervíz . Ezeket leszámítva jó kis tablet. Nekem ez volt az első tabletem és szerintem marad ameddig bírja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!