Szerteintetek jó tablet az Open Dott 3 amit a Tescoban lehet kapi?
Abszolút BEST BUY kategória! K.rv. jó ez a gép. Nem is az alsó hanem inkább a középső szegmensbe való. Ott sem a legutolsó, pláne 15 rugóért. És amit sokan nem is tudnak, tele van jóságokkal a masina. Alig győzöm felfedezni. Egyébként ez egy TECLAST p89 mini. Úgy, hogy a tesco 'saját márkája' gyakorlatilag egy már létező, elég megbecsült cég holmija.
Maga a felszereltség is jól hangzik ennyiért. 1 GB RAM, BlueTooth, Wifi hotspot opció, 7.8 inch LCD, penge vékony, fém házas készülék.
"Mert a gép felismeri de sehogy nem tudok rátenni dolgokat."
Nem olvastad el amiket linkeltünk?
Egyelőre nem lehet az SD-re menteni appokat.
Ezért kellene egy tescos rendszerfrissítés, h ez is menjen, mert így hiába a viszonylag erős hardver, nem lehet pl. játékokat rátenni, mivel nincs hely.
Látom már megvetted, pedig kb csak dícsérni tudtam volna 15ért.
Root leírás:
bár 2 helyen dobja ki google ha beírod op3n dott tablet.
így használom és nagyon jó. ebay-ről vettem bele 2.000ft!!!-ért 32es class10es kártyát, és nagyon olcsónak találtam, de a kettő együtt csodákra képes ;)
néhány játéknak nem elég a gpu sajnos. kép hibák, pl egy angry birds transformers már hibás, de vegyes, mert futtatok rajta 3d-s játékokat hibátlanul is. Játék függő.
Tokot nálunk tesco-ban nem lehet venni hozzá meg fóliát sem, viszont szintén eBay, univerzális szövet tok 600ft, méretre jó bőrtok 1.200-1.500ft. iPad mini tok és fólia is pont a mérete, bár fóliánál figyelni kell ne pattintsad ki a home gomb kivágást.
15ért ajándék, 20at simán megér, 30at nem adnék érte, de csak azért, mert akkor inkább már rendelek külföldről windows-t.
Köszi a linket.
Ennyire nem kerestem rá, de akkor rendben van, már meg van oldva legalább. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!