Szerteintetek jó tablet az Open Dott 3 amit a Tescoban lehet kapi?
Figyelt kérdés
#tabletta #Opendott3
2014. dec. 26. 10:16
2/33 T/Z válasza:
Sőt, most néztem, 15ezerbe kerül csak.
4/33 T/Z válasza:
Annak a tabletnek semmi baja nincs.
Erős felszereltsége van, tessék megkeresni milyen teszteket írtak róla szakmai oldalakon.
Az egyetlen baja, az a 8GB-nyi memória, de egy 5ezerbe kerülő 32-es SD kártyával a tárhely mérete orvosolható.
5/33 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezetem, mert gyanúsan olcsónak találtam :)
2014. dec. 27. 17:07
6/33 anonim válasza:
Ėn ma vettem eggyet. Sosem tereztem, h. veszek tablet pct, de 15 ezret megèrt ez a cucc.☺kicsit keves a belső tarhely,csak 2gb szabad. Mitől van ez? egyebkent perfekt a kameraja is ha adottak a fenyviszonyok ☺
7/33 T/Z válasza:
Ja, hát mert bukott vele a Tesco.
Eredetileg 30ezerért árulták, de csak utána derült ki, h csak 8GB ram van benne, nem 16, mint az előzetes termékbemutatókon kiállított példányokban.
Volt is belőle botrány.
Aztán akciózták 20 ezerre, amivel egy csapással a legjobb ár/érték arányú tabletté vált az olcsó szegmensben.
Most meg láttam már 15-ért söprik ki a készleteket. (y)
8/33 Hunfiu12 válasza:
8GB Ram van benne ezt jó tudni azért az egy 15e forintos táblagépben igen ritka :D
9/33 T/Z válasza:
Nem a műveleti memóriára gondoltam, hanem a belső tárhelyre. :D
10/33 A kérdező kommentje:
akkor én nem is veszek inkább a Lenovót veszem ami kicsit drágább, de lehet, hogy jobb :)
2014. dec. 28. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!