Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerteintetek jó tablet az...

Szerteintetek jó tablet az Open Dott 3 amit a Tescoban lehet kapi?

Figyelt kérdés

#tabletta #Opendott3
2014. dec. 26. 10:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

A tárhely gond is meg lett oldva. Már 5.5 GB az ami csak kettő volt.

link: [link]

2015. jan. 25. 01:27
 22/33 anonim válasza:

2 GB van benne de kiba***tt jó ez a tablet

ggg

2015. febr. 22. 13:01
 23/33 anonim ***** válasza:
Nekem már több mint 2 hónapos ez az opendott Tab. Kamerája megfelelő fényviszonyok mellett nagyon jó minőségű képet készít. Gyors meg minden de az aksi lehet nálam nemsokára cseréltetve lesz. Úgy hallottam (hivatalos Facebook oldaluktol) 6 hónap garancia van az akkumulátorra. Szerintetek igaz ez? Illetve mennyi garancia van termékre, mert nekem a Tescoban 1-et,de másnap másnak 2 évet mondtak.
2015. márc. 1. 19:44
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

Eredendően 2 év a gari, minden open dott termékre.

Ezt esetenként redukálták 1-re amikor a tabot leárazták a felére, de nincs nagy jelentősége, mert 2 év múlva már egészen biztos, hogy nem ezt a tabot fogod nyúzni, mint ahogy én sem, pedig én igazán nem cserélgetem túl sűrűn a készülékeimet.

Az akkura valóban 6 hó a gari, legalábbis így szól a törvény.

2015. márc. 4. 04:00
 25/33 Pajzánka válasza:

Én decemberben vettem és itt nem is írnák többet,mert felesleges.....csak annyit nagyon jó!

Ami viszont érdekelne,hogy hogyan működik pl. az aksi csere?Meddig vihetem vissza?Most nem a garancián belüli időre gondolok....

2015. aug. 23. 18:50
 26/33 anonim válasza:
Szép a kijelzője? Jó ez a felbontás? Mert egyszer már vettem tescoban tabot, annak nagyon pocsék volt a kijelzője, egy kicsit elfordítottam már nem láttam semmit.
2015. szept. 6. 21:49
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

"26:

Én is vettem, myaudiot, meg egyéb hulladékokat. Azoknak tényleg rossz a kijelzőjük, de ez nem olyan.

IPS kijelzős, nagyon jó, nem homályos, 1024 x 768 a felbontása, ami 8 inchen elég, a szinek is nagyon a helyükön vannak.

Abszolút prémium kategória ez a TAB.

2015. szept. 10. 17:26
 28/33 anonim válasza:

Mi is vettünk két darabot a gyerekeknek,15-ért/db most szólt a sógornőm hogy nézzem meg valójában hány gigás, és csak KÉT azaz 2 gigásak, szóval jól átbasztak,minket és mindenkit aki vett,mert a dobozon 8 giga van!

Holnap reggel tesco,reklamáció! :)

2015. szept. 15. 20:12
 29/33 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, csak hogy tudd : nyolc gb tárhely van rajta, csak az android operációs rendszer 4-6 gb-ot lefoglal. Igy használható fel csak két gb.
2015. szept. 19. 17:13
 30/33 anonim válasza:

No, én vettem egyet és nagyon jó! Igaz, hogy csak 2 giga van benne, de az open dott facebook oldalán vannak linkek, ahonnan letölthetőek a programok, amikkel meg lehet növelni a tárhelyet, 4,5 giga lesz utána, vagy 4,8...

Egyébként tök jó kis tabi, ennyiért nagyon megérte.

2015. szept. 21. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!