Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Csak részben tartozik ide a...

Csak részben tartozik ide a kérdés,110kg-os kocka vagyok, a főnökszékek sorban törnek el alattam a gép előtt, van köztetek valaki hasonló konfigurációval, akinek esetleg már bevált egy márka vagy modell?

Figyelt kérdés

2014. dec. 12. 20:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy 25 ezer forintos ártól nyílván nem lehet elvárni hogy carbon szálas anyagból legyen. :) Viszont árarányosan elég tűrhető a minősége.

A gázrugó ugyan úgy tönkre megy a 100 ezer forintosban is.

2014. dec. 13. 19:41
 12/12 A kérdező kommentje:
régi képeimet megnéztem és a 3al ezelőtti székem pont ilyen volt csak fekete. tény az bírta vagy 2 évet, de végül az is eltörött.mindenesetre úgy döntöttem hagyom a forgószékeket meg a főnökszékeket a picsbe, vettem egy rendes 4 lábas fémkeretes párnázott tárgyalószéket 5000-ért, elég masszívnak tűnik, kényelmes is eléggé
2014. dec. 14. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!