Csak részben tartozik ide a kérdés,110kg-os kocka vagyok, a főnökszékek sorban törnek el alattam a gép előtt, van köztetek valaki hasonló konfigurációval, akinek esetleg már bevált egy márka vagy modell?
Igen, fogyjál le!!
Ne zabálj!!
-Minden ilyen szék kb 90-110kg-ig terhelhető, persze vannak székek amik akár 130-150kg-ig is de nagyon drágák
azt viszont tudni kell hogy egyik se bírja sokáig ha max-n terhelik
Ez itt pl 120kg írnak de már 90-100kg terhelésnél tönkre megy (barátaim tapasztalata, akik mind >100kg és ilyen széket vettek)
óóóóóvatosan fogalmazok mert erőemelő vagy :)
nem fogsz ilyen széket találni sajna, legalábbis elérhető áron, viszont a régi hagyományos faszék tökéletes
ha a barátom eljön és se ültetem a főnöki székembe mert összerogyna alatta ua 180Kg én meg 60, viszont van egy régi fából készült székem azon szokott ülni, na az bírja.
Egyszerű a képlet: A műanyag alkatrészekből készült székek sz.rok. Alattam is eltört már vagy 2-3 ilyen vacak. Amióta fémre váltottam, azóta akár ugrálhatok is rajta.
Én is ennyi kg. vagyok, és már egy éve van ilyen székem, és nagyon bírja a gyűrődést.
Igen, a karfa kapcsolja össze az ülőlapot és a háttámlát.
Műanyagnak tűnik de belül fém merevítés van benne, és a korábbi székekhez képest roppant erős.
"Kispofa75"
Ez a szék ami van neked is azt vettem én is meg a haverjaim is, míg nálam már 8 éve van addig a >100kg haverjaimnál már rég tönkrement. Igen sajna a karfa tartja a hátlapot, bár Én a 60kg-l valóban akár ugrálhatnék is benne de már egy 110kg -s ember hintázni liftezni, kényelmesen hátradőlni már nem. A lift pedig még az Én sulyom alatt is enged már 4 éve állandóan utána kell állítani kb 2-3 óránként. Az anyaga pedig préselt fa
és abban van pár acél dübel(2-2 oldalanként alul felül össz 8db) amit csavarokkal kell összerakni. magyarul semmi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!