Szerintetek gáz? Valaki tud ajánlani hasonló terméket?
Figyelt kérdés
Nos, mivel most megyek nyolcadikba, egyre jobban elkezdett érdekelni a külsőm, hogy hogy megyek iskolába. Valami egyszerűbb sminkfélét szeretnék összedobni, tényleg a nude kategória. Szempillaspirál, közepes fedésű alapozó, színezett ajakápoló. Szerintetek gáz? Tudnátok esetleg ajánlani bevált, természetes hatású, jó minőségű alapozókat? Én a szempillaspirálnál a miss mangára gondoltam, vagy túl korai ezzel kezdeni? A színezett ajakápoló pedig a baby lips.2014. aug. 3. 21:42
1/4 anonim válasza:
A baby lipset sokan dícsérik, én még nem próbáltam:)
A miss mangát is sokat dícsérik, de ha olcsóbb kategóriában keresel, ajánlani tudom az Essence spirálokat.
Alapozó helyett inkább BB krémet ajánlanék.
Nézelődj utána: kremmania.hu
2/4 anonim válasza:
Honnan szereztetek be Baby lipset ???? :O
3/4 anonim válasza:
Én is BB vagy CC krémet ajánlanék neked. Javaslom, hogy vízálló szempillaspirállal kezdj, az biztosabban ottmarad. Ami még nagyon fontos, hogy vegyél sminklemosót is és minden este alaposan töröld át az arcodat és a szemedet is, addig, amíg teljesen fehér nem marad a vatta a kezedben! Nagyon hamar tönkremehet a bőröd, ha nem mosod le a sminked.
4/4 kissfruzsina válasza:
garnier bb cream miracle skin perfector + kevés púder + kevés pirosító + maybelline illegal lenght vízálló szempillaspirál + maybelline babylips(müllerben lehet kapni )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!