Hasonló árnyalatú rúzst ajánlani?
Ilyesmi lilás-bordós színűt keresek, lehetőleg drogáriás márkák kínálatából. Tudom, hogy ez Essence, de már nincs, szeptemberi kiadás volt, vége, és amúgy is csak Müllerekben van/volt, amiért nem szeretnék 80 km-t utazni. Köszi!
Drogériásat nem tudok,de az Avon-ban szinte pontosan ugyanilyen szájfény volt.Talán egy árnyalattal sötétebb. Glazewear metallic-chrome amethyst. Talán tudsz rendelni neten keresztül, így nem kell rohangálni érte.
De ez nem szájfény? Legalábbis annak nézem.
Köszi, utána nézek! És tudsz valamit arról a szájfényről mondani? Mennyire tartós, pigmentált?
Amúgy nem, ez rúzs, csak nagyon krémes, illetve átlátszó szájfény van rajta, ha biztosan jól értelmeztem.
Hát,nem vagyok egy nap sminkszakértő szóval nem tudom mi az pigmentált. Tartósnak max annyi hogy kb. 2 órán át bírja csak. De gondolom ha mész valahova akkor viszel magaddal, szóval tudod frissíteni is. :)
(1. válaszoló voltam)
Ez melyik kollekcioba volt?? Essencenek lett volna ennyire jol pigmentalt ruzsa???? Melyik???
Plane szeptemberbe ilyen szin? Oke, hogy jon az osz, tel...de sztem ez meg korai..:D
meg tudnad mutatni kepen a termeket?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!