MrRobix kérdése:
Windows 7 (windows inditasa) logonal nagyon sokaig tolti. Egy idoutan betolt a zaszlo es meg vagy 10 perciig ugy marad. Mi a baj?
Figyelt kérdés
Mjd h nagy nehezen betoltott akkor erossen lassu..frissen telepitett windows semmi nincs rajta mielott meg oktatnatok h sok program miatt..ilyen meg nem volt fel orat tolt es betoltes utan is h lassu legyen...jobban leirva fagy le egy idore majd megindul majd ujra..rendszer adatokat megnezve volt h nem jelenitette meg a proc es a ramot..szerintem itt a bibi.. D meghajtoba belelepve fagy le nem csak a C ben.. a zold savcsik elkezd tolteni..felakartam telepiteni valamit de csak varakozast mutatott eger mellett de semmi..szo szerint semmitnm tudok csinalni..ujratelepitem a windowst ugyan ez.. valaki segitsen :/2014. nov. 22. 14:24
11/12 A kérdező kommentje:
DVDlemezre van kiirva..mi valtozzon rajta ? az elötted ironak válaszolom hogynem oldodott meg a probléma :/.. sokáig tölti a "windows inditast" 20 perc utan elöjön az egér az kb 10 percig ugy van..majd az "üdvözöljük" 10 percig..utanna betölt valahogy az asztal.."sok idő után".. jobbklikkelek es elkezd varakoztatni.. mintha minifagyasok lennének csak mozog az egér.. rendszer infot mikor nezek van hogy nem mutatja a procit meg a ram adatokat.."nem jelenithetö meg".. nagyonsok idö után valamit tudok kezdeni..de joformán csat netezgetni..mert a D meghajtoba belelépve vagy máshová nagyon sokmig betölt a mappa tartalma..felül megy a zöld csik.... na valaki erre keressen megoldást mert mindent kiprobáltam már. :(
2014. nov. 24. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!