Problémám lenne a számító gépemel kapcsolatosan h olyan baj van h magától ok nélkül el romlik olyat csinál h be kapcsolom a gépem ki adja h windows normál mód indítása és egy másik javítás (ajánlott)?
Figyelt kérdés
ha a normálra megyek épp h be adnád h megy végig aza csuszka pár másodpercig mutasa utána ujra indul a gép ha a javítot ra megyek a fájlok be töltése végig megy a fehér csík utána kék halált ad. Mi a baj? azt szeretném meg tudni h mi baja lehet? aki tudja a meg oldást írjon meg köszönném nagyon !2014. szept. 6. 19:28
1/5 anonim válasza:
Win reinstall, és tanulj meg írni, ha írásban akarsz kommunikálni.
2/5 Tengor válasza:
#1 jól írja. Adatmentés, majd reinstall. Valami elfikkant a rendszerben, esetleg csak simán elöregedett az oprendszer.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom mitől, de baromi álmos lettem, nem tudom hol jár az agyam, de ilyen igénytelenül és értelmetlenül még ilyen állapotban sem tudok írni. Elképesztő, hogy valakinek ennyire nincs igénye a saját írására.
4/5 A kérdező kommentje:
verjem anyátokba akkor siettem a kérdésel mert meg javult magától a gép és gondoltam hátha tudja vki mi baja lehet nem pedig azt h le fikázni h írok
2014. szept. 6. 20:05
5/5 Tengor válasza:
Ne legyél felháborodva. Nem azon a fél percen fog múlni, hogy megy a géped vagy sem, hogy elolvasod még egyszer, amit bekalapáltál a billentyűzeten.
A kollégák sokkal szívesebben segítenek, ha látják a kérdezőn, hogy legalább annyi értelem van benne, hogy igényesen ír. Miért írnánk bárkinek tanácsot, ha látszólag egy mondat leírása problémás, és hol van egy még egy rendszer hibáinak javításától?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!