Windows 7 (windows inditasa) logonal nagyon sokaig tolti. Egy idoutan betolt a zaszlo es meg vagy 10 perciig ugy marad. Mi a baj?
Jól van akkor kérdezek
particionáltad / formáztad a winyot vagy a régi rendszert írtad felül ?
Ha vírusos a memória attól is lehet,hiába telepíted újból a vírus nem a lemezen van,hogy a formázással törlődjön. A Malwarebytes Anti-Malware leszedi,Próbáld csökkentett módban, vagy valamelyik live vírusirtót használd,kiírod lemezre majd bebootolod,futtatod. Ha nem jó akkor hardveres,HDD Sentinelt használd.
Vaaaaaaagy újratelepítés ... ismét !
MERT, ha évek óta ugyanazt az .iso-t használod, párszor kiírtad, áthelyezted, az adatot vesztett.
Nekem a Win7 Pro x64 volt fent (a legjobb), és amikor áthelyezggettem, kiírtam és telepítettem, a 19 másodperces indulásból egy jó kis 35 másodperc lett.
Most Win8.1 Pro x64 FRISSEN volt kiírva, és ezentúl mindig így lesz (15mp az indulás a gomb megnyomásától számítva ;)).
Remélem én is tudtam segíteni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!