Gyári Android helyett milyet telepítsek? Milyen a Cyanogenmod?
Kínából vettem Jiayu márkájú telefont de a gyári Androiddal nem vagyok megelégedve.
Milyen rendszert érdemes telepíteni? A Cyanogenmod-ról hallottam, hogy jó de tapasztalataim nincsenek vele.
Mi a véleményetek?
Gyárialg egy viszonylag jó 4.2 -es android van rajta.
MT6592 -es chippel van szerelve, nem egy elterjedt hardver, nem nagyon fogsz találni rá más gyártású droidot.
Cyanogenmod -hoz meg csak annyi, hogy csak pár nagyobb, elterjedt készülékre van, ilyen egyedi kínaiakara nincs.
Attól függ, hogy melyik típus, keress a google-n, a cyanogenmod-on, meg az xda-n,
De az MTK-tól ne várj sokat. Az kb ennyit tud.
Ezt sajnálattal hallom. Nagyon lassú szegény sokszor 5-10 másodpercet kell várni mire reagál alapvető dolgokra.
Mivel lehetne javítani a helyzeten ha nincs rá mod?
"Nagyon lassú szegény sokszor 5-10 másodpercet kell várni mire reagál alapvető dolgokra."
Ez nem a rendszer hibája, hanem a hardveré.
Hogy mivel lehet javítani? lecseréled egy értelmesebb készülékre. :-)
Ha a Cyanogenmod -ra vágysz, akkor az itt található adatok alapján válasz készüléket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!