Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért szívja le annyira az...

Miért szívja le annyira az aksit a CyanogenMod-os android 4.1.1? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Felraktam egy sony ericsson xperia x10 mini pro-ra a CyanogenMod-os android 4.1.1-es ROM-ot, de az aksi nagyon hamar lemerül tőle. Nem tudjátok, hogy milyen alkalmazás/ok viszi/k le? Vagy nem azért, mert túl nagy lett a felbontása?

2014. szept. 7. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Nme, azért meríti jobban, mert az armv6os procik csak nagyobb anergiafghyasztás árát tudják a 4.0ánál frissebb droidot futtatni, keress 2.3.6 alapút, az megfelelően működik akku szempontból.
2014. szept. 7. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem muszáj, csak ekress egy normális 4.xx verziót, ami nem meríti. Én se elsőre találtam meg a telómhoz a ROM-ot.
2014. szept. 9. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Biztosan nem a CM miatt merül az akksid gyorsan. NEkem is van ilyen telón CM11 4.4.4 androiddal, és semmi gond vele, sőt, jobb mint a CM10.2 készenléti ideje.

Vagy hardverhiba, vagy valamilyen app , ami felkerült a telóra, sumákban netezik.

Innen tudsz tiszta rom-okat leszedni:

modaco.com

Honnan van az, amit rátettél? A magyar rohamdroid portálról?

2014. nov. 19. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!