Lassú az Androidom. Mitől lehet?
Az lenne a problémám, hogy van egy Xperia X8 telefonom, de sem az Android nem, sem a kernel nem az eredeti.
Az Android a CyanogenMod 9, 4.0.4-es verziója, a kernel pedig az egyik legújabb nAa kernel. De nagyon lassú, szaggat és folyton befagy rajta minden.
Sajnos ez nem csak ezzel a verziókkal volt: volt ezen miniCM, GingerDx és persze sok egyéb. Az eredeti 2.1-es alap verzióval nem szaggat, ám azon alig van pár program és nem is tuningolható úgy, mint egy 4.0.4.
Segítsetek kérlek, mitől akadozhat ennyire... telefonálni is alig tudok, az is befagy, nem lép be, vagy ki és ilyenek.
Köszönöm
# 1 Marhaság
Azért van mert a 4-es droidnak 512 ram kell a megfelelő működéshez. A telefonodban pedig csak 256 van ami a 2-es droidnak elég.
Ennyi az egész.
Minda2ben van valami.
1# természetesen volt már fenn vírusírtó rajta, de sem az Android sem az SD nem fertőzött, így biztosan nem az a baja.
2# volt már ezen 2.3.6, 2.3.7 és 2.2 is, ezek nagyrésze befagyott állandóan és a többi kis finomság
esetleg mivel a CM9 engedi a CPU gyorsítást, esetleg ha abba belenyúlok valami útmutató alapján az nem segíthet?
a memória hiányon nem segít.
2.1 felettiekkel kompatibilitási gondok lehetnek, azok még nem voltak annyira kiforrottak mint a 4.x.
Sztem a gyári állapot visszaállítása segíthet a gondokon.
Szia!
Nekem is lassú volt a telóm, szintén Android, bár egy picit fejlettebb mint a te x8-ad, letöltöttem az Advanced Mobile Care 2.0-át rá, átvizsgáltattam, és azóta hibátlanul műkszik. Viszont természetes a RAM hiányodon nem fog semmi segíteni. Olyan mint a gép, ha ráraksz 500 megára egy win8at, valszeg sok mindent nem fogsz tudni vele csinálni. Ez van, maradj a régi rendszerednél, vagy vegyél komolyabb telót
#2 anti paladin
Már mért lenne marhaság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!