Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lehet hogy a windows...

Mitől lehet hogy a windows indulásánál a gép lefagy, vagy pedig nagyon lassú lesz?

Figyelt kérdés
Előfordul az is hogy a háttérképen kívül semmi sem töltődik be. Valami akadályozza a megfelelő töltést?

2013. jan. 14. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:

1. vmilyen kártevő! ...?

2. Windows fájlsérülés? (nem "takarítottál" túl mélyen vmelyik rendszer-karbantartó programmal, vagy nem frisítettél mostanában vmilyen drivert??

2013. jan. 14. 11:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Hello, volt egy vírustámadásom karácsony táján. Nem bírtam a windowsba belépni, de sikerült megszabadulnom tőle, aztán csináltam avg-vel ellenőrzést az talált sok mindent. Az is kitakarította, de már előtte avira vírusírtóval is csináltam párszor. A wise registry cleaner is fenn van, meg a ccleaner, azokkal is sokszor csináltam takarítást. A java-val meg a flashel volt némi pobléma azért azokat letöröltem meg felraktam újból párszor. A java-nál mégis azt írja ki h sérülékeny bővítmény a firefox. A vírustámadásom óta az avg meg avira egyszerre van fenn, plusz még a zonealarm vagy mi is fenn van, mert a windows tűzfallal valami baj van. Lehet h ezek is zavarják egymást. Ahogy tudom két vírusirtó nem igazán jó egyszere egy gépen. Egyébként nem mindig van ez a probléma de mostanában egyre többször....
2013. jan. 14. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is, felejtsd el a 2 db vírusírtót!!! Csak 1et használj. A másik, lassulás, fagyás több okból lehet. Én megpróbálnám a helyedbe a futó folyamatokat is megnézni, azok nem gyengén lassítják az indulást. A másik, lehet h kevés a memóriád.

A gépednek egy jó takarító progi kell. A Wise Cleaner 365öt ajánlom, vmint Iobit Advanced System Care, Ccleaner, + töredezettmentesítő. Én Nod32 Smart securityt használok, nekem bevált, bár igaz 30 naponta új emailt csinálok a licenszhez :D

Vmint merevlemez hibád is lehet, a HD Sentinel progival megtudod nézni az állapotát.

De általában egy újratelepítés szokott segíteni :))

2013. jan. 19. 16:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Az a vírus támadott meg, amit a tv-ben is lehetett látni, és néhol máshol is mostanában, ez a rendőrségi akármi, ami pénzt kér a gép a blokkolás megszüntetéséhez. Mostanában sokakat megtámadott, ahogy olvastam külföldön is. Most egy ideje már nem volt gond a lassulással. Egyébként épp ma este jelzett mind a két vírusirtó, valami trójait találtak. A flashel szokott problémám lenni, nem tudom mi miatt, de "sérülékeny", hiába a legújabb van fenn. Kicsit idegesítő, mert van olyan oldal, ahol problémát okozhat, legalábbis néhol néha nem úgy működnek a dolgok ahogy kellene, de lehet h nem emiatt. Ki fogom próbálni a programokat.
2013. jan. 21. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!