Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy pendrive teljes tartalmát...

Egy pendrive teljes tartalmát hogyan lehet átmenteni DVD-re?

Figyelt kérdés
A lépésekre vagyok kíváncsi.
2014. okt. 25. 11:02
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Ütősnek látszik a program, köszönöm! Remélem van használati útmutatója...

De engedj meg még egy közönségesnek tűnő kérdést: Total Commander tartalmát (az összeset, ha szeretném ugyancsak menteni) miképpen lehet kitenni (szigorúan csak másolni) asztalon levő mappába, anélkül hogy elveszne, mert tegnap ilyen élményem volt vele. Ki tudtam jelölni és húzni, de eltűnt a helyéről is és segítség kellett a visszaállításhoz. A Ctrl+C pedig valamiért nem működött. Ez igazán rejtély a számomra.

2014. okt. 26. 14:54
 22/27 A kérdező kommentje:
Ja, és még egy: asztalon levő mappa tartalmát teljes egészében kijelölni hogyan lehet, mert ez se megy nekem?
2014. okt. 26. 15:38
 23/27 A kérdező kommentje:
Vagy lehet, hogy nem is szükséges kijelölni a tartalmat, hanem az egész mappát mentjük?
2014. okt. 26. 17:54
 24/27 anonim ***** válasza:
megnyitod a mappát és kijelölöd amit szeretnél kiírni és azt írod ki
2014. okt. 26. 19:53
 25/27 A kérdező kommentje:

"start menü>számítógép>cserélhető lemez az lesz a pendrive arra bal klikk 2-szer és meg van nyitva"

Ehhez tartozó kérdésem még (talán utolsó): hogyan lehet a teljes tartalmat egyszerre kijelölni, amit majd az asztalon levő üres mappába húzok át? Mert egyesével kissé fárasztó.

2014. okt. 26. 21:03
 26/27 A kérdező kommentje:
Utóbbi kérdésem nem azonos az előbbivel, amire már választ is kaptam, csak hasonlít hozzá. Csak azért mondom, mert választ szeretnék kapni erre is, ne vegyük azzal egy kalap alá tartozónak. Ez még az asztalon levő mappába helyezés előttre vonatkozik, mert nyilván hogy az egész tartalmat akarom beletenni, áthúzni.
2014. okt. 26. 21:24
 27/27 A kérdező kommentje:

Megkaptam a választ, a levelezésben benne van, csak meg kellett találni.

Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki segített.

2014. okt. 27. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!