Linuxra van olyan program amivel megtudom csinalni azthogy pendriverol bootoljon a gep? Windows xp-t tennék a gépemre.
Itt valami nem tiszta. Ha Linuxot akarsz telepíteni pendriveról, akkor az unetbootin programmal tudod megcsinálni. De te XP-t akarsz telepíteni, ez egy Windowsos programmal megy- de elég sok a hibalehetőség (a Yumi program):
ezt mind megcsináltam... bekapcsolom a gépet bejön egy olyan képernyő, ahol uNetbootin van felülre írva és alatta egy listán van egy lehetőség amia default... alulra pedig kiirja, hogy 10 másodperc múlva automatikusan bootol, de ha letetlt a 10 mp akkor újrakezdi a számolást... akkor is újra kezdi, ha nyomok egy entert... meg még azt5 írja ki, hogy nyomjam meg a TAB-ot a szerkesztéshez. megnyomtam kijött valami hely ahová írni lehet, de nem tudom mire jó szóval nem piszkáltam... ha az Esc-et megnyomom ugyaúgy kijön egy rész ahová lehet írni oda meg azt írja kmi, hogy: boot:
sürgős lenne segítség, mert ez a linux botrányos
Mekkora és milyen támogatású a géped?Van e CD/DVD meghajtó?
Ha nincs lépj be biosba.Majd a pendrive-ot álitsd be 1 re.
Maf pendrive-al boot-olj.Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!