Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Windows Tízről?

Bob76xd kérdése:

Mit gondoltok a Windows Tízről?

Figyelt kérdés
[link]

#fejlesztés #program #2015 #Számítógép program #Jövő program
2014. okt. 6. 11:40
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy ez nem hirdetés és nem reklám kérdés!
2014. okt. 6. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Azt hogy bugos sarlesz
2014. okt. 6. 11:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy hülyeség volt "kihagyni" a 9-es verziót, de ők tudják.

A Windows 10-zel kijavítják azokat a hibákat, amelyek számomra használhatatlanná tették a Windows (itt most az ablakkezelésre gondolok), valamint átvettek egy újabb jó funkciót OS X/Linux vonalról (virtuális asztalok kezelése). Ezzel egy fokkal szerethetőbbé tették számomra a Windowst, de még sok apró hülyesége van, amiért ezt a verziót sem fogom megvenni, használni.

2014. okt. 6. 11:57
 4/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Felraktam, kipróbáltam, gyakorlatilag egy start menüs W8-nak tűnik. Eddig gyors (indulás és leállás is), igaz nem raktam tele programokkal, úgy meg minden gyors. Nem teljesen kompatibilis a W7 programokkal (DU Metert szeretek használni, az pl nem működött rajta). Amúgy megtaláltam benne amit éppen kerestem, és többé-kevésbé logikus helyen. Persze egyelőre egy preview-ról van szó, teli van hibákkal. Például a szolgáltatások egy részénél a leírásához hibát ír ki. De amúgy használhatónak tűnik, csak nagyon "kockás".
2014. okt. 6. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A start menü visszahozàsa jó ötlet és ennyi. Egyebet nem nagyon gondolhatunk, érezhetünk, pláne nem abból az egy kiforratlan hivatalos demóból, amire a MS is azt nyilatkozta, hogy messze nem teljes, nagyon kezdetleges. Nem is értem, miért "adtàk ki" így félkész demóként.
2014. okt. 6. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Azt, hogy hülyeség volt "kihagyni" a 9-es verziót, de ők tudják. "

Erről azt hallottam, hogy egyesek úgy kezelték le a Windows 95/98 ellenőrzését (tehát azt, hogy azon fut-e a program), hogy megvizsgálták a Windows nevét. És ha az "Windows 9"-cel kezdődött, akkor 95 vagy 98. <- szerintem elég gáz, és magyarázza az ugrást, bár nem hivatalos

Hivatalosan valami olyasmi, hogy jó messze akarnak kerülni a béna 8-tól.

"Nem is értem, miért "adtàk ki" így félkész demóként."

Erről pedig azt hallottam, hogy azért, hogy a felhasználók (tesztelők) még időben visszajelezhessenek feléjük. Nehogy úgy járjanak, mint a 8-cal.

Nagyon remélem, hogy sikeres lesz ez az út...

Én személy szerint még várok a kipróbálással, legalább egy RC verzióig. Jelenleg nincs sem időm, sem energiám, amit egy bugos, tesztelésre szánt Windows-ra fordíthatnék.

2014. okt. 6. 12:32
 7/8 anonim válasza:

Szerintem a Windows 8 is jó a start menüt meg simán rá lehet tenni arra is.

Ha ebben változott csak a 10 akkor kidobott pénz volt.

2014. okt. 7. 10:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Én hallottam még egy olyat, hogy a parancssort újragondolták: átméretezhető ablak; szöveg kijelölése, másolása, beillesztése.

Ez a felhasználók egy részének biztos hasznos...

Egyébként szerintem:

1. Még egy nagyon béta változatot tesztelhetünk, ezért gondolom, lesznek majd még újítások.

2. Az egyszerű felhasználó (magamat is inkább ide sorolnám) valószínűleg úgysem veszi észre, mit módosítottak a "motorháztető alatt".

2014. okt. 7. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!