Mit gondoltok a Windows Tízről?
Azt, hogy hülyeség volt "kihagyni" a 9-es verziót, de ők tudják.
A Windows 10-zel kijavítják azokat a hibákat, amelyek számomra használhatatlanná tették a Windows (itt most az ablakkezelésre gondolok), valamint átvettek egy újabb jó funkciót OS X/Linux vonalról (virtuális asztalok kezelése). Ezzel egy fokkal szerethetőbbé tették számomra a Windowst, de még sok apró hülyesége van, amiért ezt a verziót sem fogom megvenni, használni.
"Azt, hogy hülyeség volt "kihagyni" a 9-es verziót, de ők tudják. "
Erről azt hallottam, hogy egyesek úgy kezelték le a Windows 95/98 ellenőrzését (tehát azt, hogy azon fut-e a program), hogy megvizsgálták a Windows nevét. És ha az "Windows 9"-cel kezdődött, akkor 95 vagy 98. <- szerintem elég gáz, és magyarázza az ugrást, bár nem hivatalos
Hivatalosan valami olyasmi, hogy jó messze akarnak kerülni a béna 8-tól.
"Nem is értem, miért "adtàk ki" így félkész demóként."
Erről pedig azt hallottam, hogy azért, hogy a felhasználók (tesztelők) még időben visszajelezhessenek feléjük. Nehogy úgy járjanak, mint a 8-cal.
Nagyon remélem, hogy sikeres lesz ez az út...
Én személy szerint még várok a kipróbálással, legalább egy RC verzióig. Jelenleg nincs sem időm, sem energiám, amit egy bugos, tesztelésre szánt Windows-ra fordíthatnék.
Szerintem a Windows 8 is jó a start menüt meg simán rá lehet tenni arra is.
Ha ebben változott csak a 10 akkor kidobott pénz volt.
Én hallottam még egy olyat, hogy a parancssort újragondolták: átméretezhető ablak; szöveg kijelölése, másolása, beillesztése.
Ez a felhasználók egy részének biztos hasznos...
Egyébként szerintem:
1. Még egy nagyon béta változatot tesztelhetünk, ezért gondolom, lesznek majd még újítások.
2. Az egyszerű felhasználó (magamat is inkább ide sorolnám) valószínűleg úgysem veszi észre, mit módosítottak a "motorháztető alatt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!