Egy pendrive teljes tartalmát hogyan lehet átmenteni
DVD-re?
egér jobb klikk kijelölöd az átmásolni kívánt tartalmat megnyitod az üres mappát, majd szintén egér jobb klikk áthúzod az üres mappába a kijelölt tartalmat
2014. okt. 25. 17:05
12/27 A kérdező kommentje:
Próbáljunk értelmesen társalogni.
Most az imént majdnem szívbajt kaptam, mert kísérletképpen áthúztam a Total Commander teljes tartalmát a képernyőn levő mappába. Paff!
Szóval ez az áthúzás működik, de itt és most nem jó. Nem tudom jól teszem-e, hogy a pendrive-ot a Total Commanderben nyitom meg? Vagy van-e más módja is, mert szerintem nincs? És ha csak simán áthúzom a tartalmat, akkor mi marad az eredeti helyen? Hoppá! Ez itt a kérdés. (Nem könnyű ám velem együtt dolgozni:))
13/27 A kérdező kommentje:
Most már mindegy, a probléma helyreállt, én pedig gazdagabb lettem egy tapasztalattal. Az az érzésem, nem értjük egymást, hogy mit is kéne tenni tulajdonképpen: melyik az első lépés? Aztán a második, harmadik és így tovább. Megspórolhatnánk egy sereg felesleges dumát a részemről is, ha lenne egy fix kiindulópontunk, amihez képest lépkedve eljuthatnánk a kérdés megoldásáig.
start menü>számítógép>cserélhető lemez az lesz a pendrive arra bal klikk 2-szer és meg van nyitva
2014. okt. 25. 19:19
15/27 A kérdező kommentje:
Ez sikerült, tényleg meg van nyitva ilymódon. De menet közben rájöttem, hogy rosszul tettem fel a kérdést. Az az ideális eset áll fenn ugyanis, hogy a pendrive és a Total Com. tartalma megegyezik, az utóbbit mentettem át rendszeresen a pendrive-ra és úgy szoktam csináltatni a mentést lemezre, hogy elviszem a helyi szám.tech. üzletbe. Most is ebből a módból indultam ki és ez volt a hiba!
Tehát másolandó anyag megnyitása rendben. Induljunk el innen. Most hogyan tovább?
megnyitottad a pendrive-t, aztán csinálsz egy üres mappát amit 3 válaszoló leírt,majd megnyitod az üres mappát majd a kijelölt fájlokat egérrel áthúzod az üres mappába.bal egér klikk kijelölöd és áthúzod az üres mappába
2014. okt. 26. 09:34
17/27 A kérdező kommentje:
Néhány mappát sikerült áthúznom az újonnan nyitott üres mappába. Azon izgultam, megmarad-e a régi helyén is, de megmaradt, úgy hogy eszerint másolás történt. A további lépésekhez ennyi elég is lesz most. Mehetünk tovább.
2014. okt. 26. 11:59
19/27 A kérdező kommentje:
A lényeg arról szól, hogyan mentsük át a kiemelt/kimásolt tartalmakat DVD-re? Az egy dolog, hogy üres DVD-m éppen nincs itthon, holnap szerzek, de talán beszélhetnénk róla, kipróbálás meg majd meglesz akkor, amikor lehetőség lesz rá. Köszönettel ennyi volna még hátra.
[link]
ezt letöltöd és ezzel a programmal ki tudod írni lemezre a pendrive tartalmát
2014. okt. 26. 14:17
Kapcsolódó kérdések: