Egy pendrive teljes tartalmát hogyan lehet átmenteni DVD-re?
Figyelt kérdés
A lépésekre vagyok kíváncsi.2014. okt. 25. 11:02
1/27 anonim válasza:
Felmásolod gépre, kiírod dvd-re.
2/27 A kérdező kommentje:
Logikus, de ez így túl egyszerűen hangzik. valamivel többre lennék kíváncsi. Kezdő vagyok a pályán. A teljes műveletet két szakaszra kell bontani. Tehát először hogyan másoljam a gépre, és másodszor hogyan írjam ki DVD-re?
2014. okt. 25. 11:10
3/27 anonim válasza:
1. beteszed a pendrive-ot a gépbe, megnyitod a mappát, amiben a tartalom van
2. a számítógép moniorán az asztalra böksz az egérrel, jobb gomb - új - új mappa. itt lesz egy mappa az asztalon, ahova majd a pendrive tartalmát másolod. Nyisd meg ezt az új mappát
3. Most vissza a pendrive-hoz: belekattintasz a pendrive-on lévő mappába, ctrl A + ctrl C billentyűkombinációval kimásolod a file-okat
4. az egérrel belekattintasz a gépen lévő, még üres új mappába - ctrl V billentyűkombinációval belemásolod a tartalmat (eltarthat egy ideig).
4/27 A kérdező kommentje:
Ja, és mi van akkor, ha a pendrive-on mappák (sok) és önálló dokumentumfájlok (még több) is vannak? Valahogy az egészet ki kéne jelölni, nem?
2014. okt. 25. 13:59
5/27 A kérdező kommentje:
És ekkor még csak a gépre való másolásnál tartunk. Első menet. Valahogy így képzeltem leírni, köszönöm is ezt, de még nem tudom lekövetni, fentebb említettek miatt: sok mappa és sok dokumentumfájl van a tartalomban. Hogyan jelöljem ki az egész tartalmat egyszerre?
2014. okt. 25. 14:09
6/27 A kérdező kommentje:
Valamit tán kiokoskodtam: a pendrive-ot a Total Commander-ben lehet ugye megnyitni, és itt adott a teljes kijelölés lehetősége. Akkor kapcsolódó kérdésem a következő: a Total Commander saját tartalma, vagy a benne megnyitott pendrive tartalma hogyan másolható át DVD-re?
2014. okt. 25. 14:44
7/27 A kérdező kommentje:
Próbáltam követni a receptet, de nem sikerült. Ctrl+A a kijelölés, Ctrl+C a másolás: idáig ment a dolog, de a Ctrl+V-nek semmi hatása nem volt. Mit csinálhattam rosszul?
2014. okt. 25. 15:16
9/27 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban, csak nem megy a dolog. Elakadtam. Biztos apróság, de nem értem. Nem tudom a kijelölt anyagot beletenni az asztalon levő mappába. Most ez a helyzet.
2014. okt. 25. 16:14
10/27 A kérdező kommentje:
Bocsánat, csak éppen leírom ami eszembe jut a téma kapcsán, miközben agyalok rajta. Egyébként ugyanezt én is kérdezhetném most, ha már felvetődött. Különben is én járok rosszul legjobban, mert nem tudok előbbre jutni.
2014. okt. 25. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!