Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az OS X mavericks masnal is...

Az OS X mavericks masnal is ennyire instabil vagy valamit en csinalok rosszul?

Figyelt kérdés

Eleg gyakran leall es volt mar hogy az egesz gep ujraindult (szurkehalallal, mert itt nem kek a monitor ugyebar)

A windowsal is elo elo fordult neha de ez egy nap alatt a masodik ilyen eset. Holott ugy hallottam am miatt jobb az OS X az az hogy nem hal meg olyan gyakran. Hat egyelore a win95 stabilsagaval vetekszik.

Plusz leszedtem par dolgot hogy kiterjesszek par funkciot. Volt amelyik csak egyszer mukodott utanna soha tobbet (a windows aero shake funkciojat lett volna hivatott megvalositani, ez az a funkcio ahol ha megrazod az ablakot az becsukja az osszes alatta levo megnyitottat. Nekem ez hianyzik)

koszonom a tapasxztalt hozzaerto valaszokat. Ez az elso macem es par dolgot szeretnek tisztan latni. Ha a win csinalt ilzeneket mint ez tudtam mit tegyek itt kicsit bizonytalan vagyok hogy ez normalis e egyaltalan.

2014. szept. 12. 01:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ma megtalaltam a yosemite public beta3 mat. Mivel hamarosan debutal ezert kedvet kaptam kiprobalni :) szepen le is toltottem mikor az installalasra kerult a sor: "This copy of the Install OS X Yosemite Beta.app application can't be verified. It may have been corrupted or tampered with during downloading."

Ezt meg kb 5 szor eljatszottam azota. Forumokon utannaneztem valaki 6 vagy 7 alkalommal is neki kellett fusson mire sikerult.

Wellcome to the world of appleland.

Steve Jobs halala elott is ekkora hulladek volt vajon ez az egesz rendszer. Sokan termeszetesnek veszik a folyamatos osszeomlasokat, a nem mukodo dolgokat meg a korai 2006os Linuxokra emlekezteto funkciokat.

btw the shake megint hem mukodik. Gonolom azert mert kedd van es kedden nincs kedve mukodni.... vagy en aztan nem tudom.

Nagyon bosszant. Ennel sokkal sokkal tobbet vartam az egesz rendszertol. Vannak userek akiktol olvastam hogy nem volt 6 eve egy fagyasuk sem... aztan kiderul hogy zenet hallgat es videot nez a gepen csak es nem tud tanacsot adni.

Megprobalom osszehozni meg ezt a Yosemitet es remelem a legjobbakat. Ha esetleg valaki erre jar ebbol egy nem corruptedet le lehet torrentezni? mert ugy nez ki az appstorebol csak szerencsevel elhet egy ep verziot letolteni.

2014. szept. 16. 13:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Amit írsz, arra leginkább azt tudnám mondani, hogy ez a rendszer téged nem szolgál, ne erőltesd.

Nincs tökéletes, van, akinek a felhasználói igényei, a használt szoftverei máshol jobban futnak (pl. Windows-on), és mivel úgy szeretnéd használni az UI-t is, ahogy Windows-on, miért nem használod natívan azt?

Én is azok közé tartozom, akik 6 (sőt, majdnem 10) éve ezt használják, és persze voltak fagyások, de nem jellemzően (hozzáteszem, Win7/8 óta a Windows-os PC-m is megbízhatóan megy, a Linux szerveremről nem is beszélve). És nem csak zenét hallgatok, meg videót nézek (mert nem lenne gépem, mert erre felesleges). De pl. soha nem használtam semmilyen "tweak" szoftvert. Hiába van store-ban, ettől még lehet sz@r.

Mindezt csak azért írom, mert sokszor van, hogy valaki hasonló fórumok panaszai alapján ítél meg egy rendszert, és lehet, hogy Te vagy a 10.000-ből az egy, akinek nem jól működik valami, de ez sosem biztos, hogy a Mavericks (vagy a Yosemite) hibája.

A szoftver gyártói nem tudnak segíteni? Ha már vásárolt cuccaid (is) vannak, akkor elvárható a terméktámogatás, lehet, hogy hasznosabb, mint a közösségi fórumok.

2014. szept. 16. 22:16
 13/13 A kérdező kommentje:

Lehetseges, de kicsit sajnalom is mert vegtelenul pozitivan alltam az egeszhez es nagyon szerettem volna, hogy jo legyen. Meg voltam gyozodve rola, hogy valamit en csinalok rosszul, de kulfoldi forumok tapasztalatai alapjan az atlag macesnek lovese nincs arrol, hogy mire lehet hasznalni meg egy szemitogepet. Helyette nekialltak kotozkodni hoyg nekem ezekre a funkciokra nincs is szuksegem meg hogy bezzeg a windows meg a kekhalal... Itt kicsit elszakadt a cerna.

Valoban az en igenyeimhez a windows7 teljesen passzolt eddig. Produktivitasban, stabilitasban es kompatibilitasban egy egeszen kiemelkedo darabnak tartom, most mar egy kicsit meg jobban is mint eddig.

Elotte ilyeneket hallottam, hogy ez egy olyan endszer amivel mindent meg lehet valositani. Ennek ellenere igencsak behataroltak a funkcioi.

a kezdeti win7 ota hasznalok a windowson is mac-es talcat es nagyon szerettem... es teljesen meglepett hogy milyen kevesre kepes a "szulohazajaban".

Igazabol ez volt az elso eles talalkozasom ezzel a rendszerrel es nem hiszem el hogy a sajat alkalmazasboltjukbol letoltott frissites 7/7 alkalommal hibasan erkezik meg pazarolva az idomet, hogy ismet leszedjem, a kedvenc bongeszom pedig azert nem mukodik mert bejelentkeztem a profilomba (azota kideritettem hogy ott nem tetszik neki valami) vagyis hasznalni szeretnem az egyik alap funkciojat.

Az adobe kozosseggel es ugyfelszolgalattal beszelgettem. Az adobe valasza hogy a maces hibat ismerik es dolgoznak rajta. A kozosseg hegeszt (allatalaban torli a problemas plugineket, de nekem felall a hatamon a szor amikor meghallom hogy ha sudoval atirod az xx helyen a mittudomen mit akkor meg tudod kerulni a... komolyan mint regen amikor kulsos progikkal a windows registry-ben kellett turkalni a 6eves XP-n hogy ismet mukodjon a rendszer) en meg leszedtem egy kaloz verziot es azt hasznalom... azota egyebkent rendben fut.

Mindenesetre koszonom a segito valaszaid. Meg nem adom fel a Yosemiteig kitartok es remelem a frissitessel megszunnek ezek a kaotikus allapotok.

2014. szept. 17. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!