Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lett a gépemmel? Miért...

Mi lett a gépemmel? Miért ijen instabil?

Figyelt kérdés

Szarakodott már a gépem egy jó ideje és ugy döntöttem hogy újrarakom raja az xp-t.Ez sikerült is de amikor megpróbáltam feltelepítnei vmit akkor rendszeresen kidobott.Illetve a böngészők is folyton kidobtak egy összeomlás üzenettel.Volt olyan hogy amikkor el akartam indítani egy játékot akkor egyszerűen kidobott az asztalra egy hibaüzenettel vagy újraíndította magát a gép(!)Most hirtelen mért lett ijen instabil

(vagy 5x ujraraktam a windows-t rajta ugyhogy nemhiszem hogy vmi vírus lenne :/)

2010. szept. 1. 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:
telepítsd fel az alaplapi drivereket beleértve a chipset drivert is, és a videokártya drivert is telepítsd. lehet, hogy ezek hiányában hamar elfogy a memória, ettől lehet instabil.
2010. szept. 1. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Nézd át a gépet valami diagnosztikai szoftverrel.

Arra is figyelj, hogy a lapozófájl legyen bekapcsolva.

2010. szept. 1. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Elég gyanús, hogy baj van a memóriával.
2010. szept. 1. 21:45
 4/10 A kérdező kommentje:
tudnál esetleg mondani egy ilyen szoftverre egy példát ?
2010. szept. 1. 23:10
 5/10 JulesM111 ***** válasza:

hmm, csak 5x raktad fel az xp-t? Általában a profik kitartóan 10-15-ször rakják fel mire beáll a rendszer.

Amúgy szterintem hagyd a pics*ba, és kérj meg egy hozzáértő szomszédot, hogy rakja neked rendbe a gépet, mert Neked úgysem fog egyhamar menni.

2010. szept. 3. 20:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Universal Boot CD.

Itt válogathatsz a tesztek közül.

Csak írd ki CD-re>bootolj róla.

2010. szept. 3. 21:10
 7/10 A kérdező kommentje:

És ez a program pontosan mit is csinál ?

(Egyépként köszönöm szépen az eddigi összes választ)

2010. szept. 3. 22:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem bántásból írom, de azon sem csodálkoznék, ha a te ,,majd én megcsinálom a gépem" próbálkozásaidtól romlott volna el a géped... Sokan azt hiszik értenek hozzá, aztán kiderül, hogy mégse :)

Azt pedig nem hiszem, hogy legalább jó programozó lennél, mert akkor nem kérdeznél ilyet itt :)

Szerintem szólj egy olyan embernek, aki tényleg ért hozzá, hogy nézze és javítsa meg neked :)

Vagy add be szervízbe :)

2010. szept. 4. 04:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez egy program gyűjtemény. Ezeket tudja ellenőrizni:

Processzor

RAM

Winchester

Mindegyik kategóriában van egy pár teszt ami az adott alkatrészt ellenőrzi.

2010. szept. 4. 08:19
 10/10 anonim ***** válasza:
scandisk&defrag
2010. szept. 4. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!