Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet ettől instabil a rendsze...

Lehet ettől instabil a rendszerem?

Figyelt kérdés

Nemrég újraraktam a gépet és CCleanert és Puran Defrag Boot Time defraget futtattam full disk checkel, szépen le is futott bebootolt a rendszer és gondoltam újraindítom azért én is, aminek kékhalál lett a vége.

Utána kétszer újraindítottam és játszottam órákon át, a kérdésem az lenne, hogy szerintetek vesztett a stabilitásából a rendszer vagy csak rosszkor indítottam újra?

Válaszokat előre is köszönöm.

A rendszerstabilitás nálam érzékeny pont.

2013. aug. 15. 08:34
 1/8 Mysticista ***** válasza:
purant nem tenném fel. windows 7 vagy 8?
2013. aug. 15. 08:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Újratelepítés után futtattad a rendszerkarbantartó programokat ? Miért is ?
2013. aug. 15. 08:40
 3/8 Mysticista ***** válasza:

érdemes, mert csomó registry kulcsot helyretesz + telepítés után marad csomó telepítésből maradt szemét / temp. ezeket érdemes letörölni

ccleaner maradjon, ha defragolni akarsz, ajánlom az auslogics defrag free programot. remek, gyors, free, malware mentes.

2013. aug. 15. 08:42
 4/8 Mysticista ***** válasza:
ja és nem árt ha valódi rendszered van, és mindig up to date. nekem sosem volt kékhalál, sem win7, sem win8 alatt. xp az más tészta...linux meg napi 10 x kifagy...de azt ne nevezzük oprendszernek. legalábbis a free linuxokat ne. a licenszes az ok
2013. aug. 15. 08:45
 5/8 anonim ***** válasza:
:) :)
2013. aug. 15. 08:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Meglepő módon eredeti Win7-et használok, Auslogicsot használtam eddig, de teches fórumokon olvastam, hogy nagyon dicsérik a Purant, hogy mennyire jó a boot-time defragje.
2013. aug. 15. 08:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja és minden friss rajta, driverek, bios, windows is frissítve és utána nyomattam a registry cleanert meg a defraget.
2013. aug. 15. 08:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Kicsit aggódom, hogy a Puran okozott maradandó instabilitást, vagy csak a restart beindított valamit ami olyan memória címre akart hivatkozni, amire nem kellett volna.
2013. aug. 15. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!