Klord kérdése:
Milyenek a Lenovo laptopok, többi lent?
Figyelt kérdés
Milyen megbízhatóságú márka ,azt tudom hogy az IBM-el együtt van. Milyenek a tapasztalatok stb... Dell ellenében és egy szűkebb árkategória tekintetében i nem a 200 ezrest vagy a fölöttit. Illetve a Márkák által elfogultak lehetőleg ne adjanak elfogult válaszokat hogy csak a Dell meg ilyenek. Köszönöm Üdv!2014. júl. 23. 22:42
1/4 anonim válasza:
Akinek csak lehet én Lenovo-t javaslok, mert elég megbízhatók, szinte nincs baj velük. Más gyártóknál hamarabb tapasztaltam (én is, és ismerőseim is, akik ezzel foglalkoznak) hibákat, indokolatlan belassulást, túlmelegedést. Bár volt egy Lenovo, ami túlmelegedett: egy gyertya kiégette a tetejét.. :DD
Szóval én azt mondom, mindenképp Lenovo..elég megbízható márka.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válasz én is hasonló véleményen vannak csak nagyon erősködnek a Dellel (bár akkor én inkább Acert mondanék mint Dell ) na de persze még más véleményeket is szívesen várok
2014. júl. 23. 22:56
3/4 A kérdező kommentje:
vagyok kimaradt*
2014. júl. 23. 22:57
4/4 czibles válasza:
Olcso kategoriaban szinte teljesen mindegy. Minden nagyobb nevu gyartonak vannak jobb es rosszabb szeriai. Olvas utana szerintem kulonbozo forumokon.
Ha tenyleg tartos laptopot szeretnel, akkor az 200k-tol kezdodik. Lenovonak a 200k+ kategorias laptopai nagyon jok, az olcsobbakat nem ismerem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!